sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Erinäisiä projekteja
Kirpparilta ostettu kesäkassi ei paljoa vaadi, pesua vain ja vihreän vuorin vaihdon.
Lukkoja löytyi myös kirpparilta. Joku oli väsännyt niistä taulun, jonka hinta oli 2e. Joissain paikoissa pelkkä yksi vanha lukko on maksanut paljonkin enemmän. Saa nähdä nyt, mitä näistä syntyy...
Sitten on siskoni lusikkalaatikoita, jotka tulevat saamaan kokonaan uudet sisukset. Yhden koristellun lusikkalaatikon esittelin aiemmin Bilnäs-postauksessa joku aika sitten.
Alimman kuvan kaappi on ollut lapsuudenkotini tuvassa ruokakomerona. Olin 7-vuotias kun tuvassa alkoi remontti ja kaappi siirrettiin ulkovarastoon, jossa se on ollut siitä lähtien. Säilytyspaikka on ollut kuiva, joten kaappi on pysynyt oikein hyvässä kunnossa.
Maalasin sen Uula- pellavaöljymaalilla kahteen kertaan. Noilla perinnemaaleilla maalaaminen ei ole mitään hätähousun hommaa, kuivuminen kesti neljä päivää/ maalikerros. Nyt pinta on kaunis, himmeästi kiiltävä. Kaappi tulee aikanaan meille eteiseen.
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Hieno kassi, ihania lukkoja ja rasioita ja upea kaappi. Harmi, että minun mummolani kalusteet hävitettiin sen purkamisen yhteydessä. Mukavaa iltaa!

Johanna kirjoitti...

Vau, mitä lukkoja! Kaappi on kaunis, myös väriltään. Kassista voi tosiaan vaihtaa vuorikankaan ja heti on uusi ilme.

Hurmioitunut kirjoitti...

Laukkufriikille tuollainen laukku olisi unelmalöytö! <3 Lukotkin ovat kivoja,jos niille keksisi jotain kekseliästä käyttöä.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ihana laukku!

Juu perinnemaalit ovat slow-remppaajan unelma. Maalailen parhaillaan ikkunan pokia, jotka saavat ulos tulevaan pintaan Uulan petrooliöljymaalia. Hellelämmössä kuivuvat paikalleen asennettavaksi 3 päivässä.

PikkuBertta kirjoitti...

Ihan tulee nuoruus mieleen tuosta kassista.Tuollaisia sitä virkattiin itselle ja kavereille joskus kuuskytluvulla.Nyt taas ovat muotia.
Ja tuo kaappihan on aivan hurmaava.Onneksi olet jaksanut sen maalata.

Mukavaa viikkoa:)

Tuulella kirjoitti...

Tulin tänne vastavierailulle.

Ihana kassi :) Minäkin mallailin virkkaamaani kassiin vaaleanpunaista vuorikangasta, mutta vielä jätin ilman.

Blogisi on täynnä kivoja juttuja, joten alanpa lukea tuolta alkupäästä. Ja löysin jo sen vaaleanpunaisen tuolisikin ;)