torstai 29. heinäkuuta 2010

Remontti etenee kuumuudesta huolimatta


Nukuin viime yön hyttysverkon alla terassilla. Ihan vaan kannoin patjan ja peitot sinne. Ensi yönkin ajattelin viettää ulkona ja suosittelen muillekin!


Toinen käynti Ikeassa ja nyt ostin uudet kaapinovet, jotka asensinkin jo. Tämä oli hieman vaativampi projekti, kun ovia piti sovitella vanhoihin runkoihin eikä sarananreiät osuneet kohdalleen. Piti siis poraakin käyttää. Mutta edelleen on ihan naisvoimalla menty eteenpäin.
Alakaappeihin tulee mustat ovet, mutta ne olivatkin tilaustavaraa ja saan ne vasta reilun viikon kuluttua.
Nyt jo keittiö näyttää ihan uudelta. Valkoiset ovet ovat niin valkoiset, että ihan häikäisee!
Posted by Picasa

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Ihana muutos keittiössäsi. Itse vastaava vasta suunnitteluasteella. Tämä esimerkkisi kuitenkin antoi omalle projektilleni jalat alle. Onko kotinne alkuperäinen kaapisto Ikeaa vai jotain muuta ? Miten paljon uuden keittiösi ovat tulevat kokonaisuudessaan maksamaan? Teetätin Puustellilta hinta-arvion pelkistä uusista ovista ja pienikin "laatikko-ovi" olisi maksanut yli 50 euroa, joten summaattuani ovien hinnat olisi "ovettaminen" tullut maksamaan liki 2500-3000 euroa kahvoineen. Terv Kristiina myös Hämeenlinnasta

Niina kirjoitti...

Hyvältä näyttää!!

Minna kirjoitti...

Wau mikä ero entiseen! Onko välitilan laattakin uusi? Se sopii paljon paremmin valkoisen kanssa, pääsee jotenkin paremmin esille. Jos siis on vanhaa. Näyttää ihan uudelta..

Riikka T kirjoitti...

Kristiina:
Alkuperäiset rungot ovat puustellia 80-luvulta, mutta kuitenkin standardikoisia, paitsi tuulettimen yläkaappi.
Kun ostin ovet ja saranat ja vetimet ikeasta yhteentoista oveen, oli lasku noin 750 e. Ikeassahan on monen hintaisia ovia ja nämä Abstrakt-ovet ovat kalleimmasta päästä.

Jos sinua kiinnostaa, voit tulla meille katsomaan kaappeja tarkemmin.Laita s-postia siinä tapauksessa valkoistapellavaa@gmail.com
Minna: laatat laitettiin uusiksi noin viisi vuotta sitten. Jo silloin sunnittelin tätä ovien vaihtoa, mutta jotenkin se vain siirtynyt ja siirtynyt.

Seija kirjoitti...

Vitsi, mikä kasvojen kohotus sun keittiössä on tapahtumassa! Toi terassilla nukkuminen on houkutellut jo pitkään ... jos tänään kokeilis.
Jaksamista tehomimmille remppaan!

Ruusa kirjoitti...

Ehdottoman hyvän näköistä!

Edellisen asunnon keittiöön tuli tuota samaa ikean ovea,tämän talon keittiöön tulee myös Ikean ovet mutta toisenlaiset.

Minä hankin tästä lähin kaikki kaapistot Ikeasta,hinta on paaljon halvempi,valikoimaakin on,tuotteilla on takuu ja isäntä vielä totesi,että ne on helppo asentaa.
Ja asentajankin saa käsittääkseni myös Ikeasta,ellei itse pysty tai kukaan muu läheinen. :)

Tulipa ylistävä olotila ;D No,miksi maksaa liikaa jos hyvää saa halvemmallakin? :D

Remppailoa sinne!

Kirsikka kirjoitti...

Olen tässä ihaillut tuota sinun yhden naisen remonttiasi. Kyllä ne vaan naisetkin osaa, ei siinä aina miehiä tarvita ;) Ja tosi iso muutos, ihanan raikasta. Valkoinen ja harmaa on vaan niin hyvä yhdistelmä!

Villasukka kirjoitti...

Upea muutos entiseen. Ja naisenergialla veditte koko hela hoidon. Kaunista!

Marjatta kirjoitti...

Kaunista ja nopeasti, eipä voi muuta kuin ihailla uudistunutta keittiötä.
Yleensä käyn vain kurkkailemassa, nyt oli pakko jättää lyhyt kommentti.
Terv. myös Hml:sta.

~ode~ kirjoitti...

Heippa!

Tosi, siis TOSI hyvännäköistä tulee! Ja reipas olet ollut *nostaa hattua*!! Minä kanssa tykkään tuosta välitilan laatasta - passaa paremmin musta-valkoisen kanssa kuin noiden pyökkisten.

Saanko kysyä, mitä teet/teit noille entisille oville? Meillä (väliaikainen vuokra-asunto) on nimittäin vielä hirvittävämmät kaapit ovineen. Jotain koivunväristä lastulevyhirvitystä samanvärisine puuvetimineen. Reunanauhat repeilee jne. Mies ei anna lupaa rehkiä tämän keittiön eteen, saati satsata siihen rahaa. "Siis HALOO, vuoden päästä päästään omaan, uuteen kotiin. Kai me tämä vuosi katellaan noita kaappeja!"

Niinmuttakun.

Nuo pyökinväriset, sinänsä siistit kaapit kiehtoisivat. Annatko, myytkö pois?

Virkistävin terveisin,
Petturinteen emäntä
ode1981@yahoo.com

Sarppu kirjoitti...

Oi, haluan tuonne verkon alle ensi yöksi nukkumaan. On niin hikistä. Ja keittiö hieno, ollaan myös tekemässä keittiöremppaa,suunnittelun asteella tosin vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Alunperin tarkoitus oli maalata vaaleiksi nämä 2004 vuodelta peräisin olevat siniset kaappien ovet. Kävin jo aikaisemmin tällä viikolla bongailemassa mdf-levylle tarkoitettua maalia Terrasta. Siellä ei kyseistä maalia ollut, mutta sain esitteen tarkoitukseen sopivasta. Tämä maalausprojekti vaikuttaa ihan kiinnostavalta, mutta arveluttaa kuinka siistiä/kestävää jälkeä maalamalla saa. Tuo Ikean hinta vaikuttaa niin kohtalaiselta, että alanpa itsekin työstämään ovien hankintaa sieltä maalaamisen sijaan. Ja kiitos tarjouksesta tulla katsomaan kaappejasi. Voi olla, että alkaa usko omiin kykyihin (ja miehen hermojen kestävyyteen)loppumaan viimeistään siinä vaiheessa jos saranat eivät osu kohdalleen. Saatan tuolloin pyytää hyviä vinkkejä :). Olen muuten jo usean kuukauden ajan lueskellut aikaansaannoksistasi ja ihailut energiaasi saada asioita valmiiksi. Itse olen 1- ja 3- vuotiaiden ukkelien kanssa päivät kotosalla ja en tunnu saavan mitään näkyvää aikaiseksi vaikka inspistä olisi. Löysin muuten toisenkin keittiörempan tänä kesänä tehneen bloggaajan. Käykäähän katsomaasa; Kaunis pieni elämä - blogissa. Sielläkin heiluu suti aika tiuhaan.

Terv. Kristiina Hämeenlinnasta

Miia kirjoitti...

mahtava muutos! ja naisvoimin :)