maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kirjaimia ja virkkausta


 


Seinäjoella on hyvä askartelukauppa, Paperikierre. Ylimpien kuvien kirjaiten tarvikkeet on sieltä hankittu ja koristeluidea tuli kaupan päälle. Puukirjaimet on ensin maalattu, sitten kuviollisesta paperista leikattu kirjain liimataan paikoilleen. Paksun skräppäyspaperin reunoja voi varovaisesti hangata hiekkaparerilla, niin siihen saa tuollaisen kivan kuluneen näköisen reunan.
Siskoni virkkaa uuteen tuoliinsa päällistä. Tuo tuoli olisi kelvannut minullekin, mutta nopein sisko voitti, siis se joka ehti ensimmäisenä nostamaan tämän kirpparin risojen tuolien kasasta itselleen! Hinta oli muutaman euron.
Posted by Picasa

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi miten ihania kirjaimia!

Anastasia kirjoitti...

Herkullisen näköisiä nuo kirjaimet! Ja tuosta jakkarasta tulee varmasti mielettömän hieno, kun vielä saa virkatun päällisen!

Seija kirjoitti...

Magee jaggara! Kirjaimet on tosi suloisia!

Kristiina kirjoitti...

Kiva idea nuo kirjaimet ja kelpais mullekin tuo näppärän näköinen jakkara!

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Onpas ihania kirjaimia! Paljonko noilla on kokoa? Itse olen etsiskellyt oikeasti reilun kokoisia kirjaimia sisustuselementeiksi mutta melkein kaikki myytävät ovat minuun makuuni aika pieniä.

sirkkis kirjoitti...

Ihanat nuo kirjaimet. Täytyy hankkia ja tehdä itselleni myös.Kiitos vinkistä ♥

Merja K kirjoitti...

Teillä sisaruksilla on varmaankin niin samanlainen maku, että kilpailu on välillä kovaa :) Jakkara on kyllä hieno, minullekin kelpaisi.

Itsekin olen päällystänyt kirjamia Tilda-papereilla, tosin en ole tullut ajatelleeksi tuota hiomisjuttua. Täytyykin kokeilla.

Ihania hellepäiviä!

Kirsikka kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kirjaimet, näyttää tosi kivalta tuo kulutettu reuna. Minullakjin odottelee yksi kirjain päällystämistä, jos vaan saisi sen joskus tehtyäkin ;)