sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

RompetorillaHämeenlinnan moottoriradalla oli tänään rompetori. Jos olen oikein ymmärtänyt, alunperin näillä rompetoreilla myytiin ja ostettiin osia vanhoihin kulkuneuvoihin. Nytkin tällaista tarjontaa oli, sieltä olisi voinut ostaa pappamopon raadon tai vaikka kuplavolkkarin vuodelta -71, hinta 1700e, kunnosta en tiedä...
Mutta sitten oli kaikenlaista osto- ja myyntiliikkeen pitäjää, jotka eivät ole trendeistä aina niin tietoisia ja niinpä tein hyviä ostoksia hyvillä hinnoilla.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Miksei siellä ikinä ole mitään kivaa kun minä käyn h:linnassa.Ihania löytöjä ja tietysti puoli ilmaiseksi.
Kade täällä:)

Hattaramaa kirjoitti...

Minäkin eksyn pitkästä aikaa vanhan romun lähteille, tosin tuohon lähikirpparille. Kummallista miten sielläkin aina on niin kovin sopivaa roinaa tarjolla. Ihanat nuo metalliset numerot.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Voi hitsiläinen, meni tämä tori ihan sivusuun. Tiedätkö oliko tämä vain tän kerran, vai onko tulossa useampiakin? Hienot löydöt teit joka tapauksessa!

Tuo keittiöjuttu oli aika makea, olet kyllä näppärä...!

Minna kirjoitti...

Hyvät löydöt teit, varsinkin nuo naulakot on ihan huippuja!

Seija kirjoitti...

Upeita löytöjä. Noi rompetorit on kerääjän uusin unelmapaikka. Hintataso ei ole alkuunkaan sama kuin kirppareilla alkaa olla.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja löytöjä, toisilla sitä on tuuria.
Reipasta remonntimeininkiä tuossa alemmassa postauksessa. Mulla on kirvesmies täälä kotona,silti kaikki toimitukset tahtoo viipyä, kaikkia "kotkotuksia" ei tahdo edes ymmärtää. Kummallista, heh!
Nauti nyt vielä lämmöstä ja auringostakin touhujesi keskellä.
T Riitta

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Upeita löytöjä!
Numerot ovat tosi hienot.


Hyvää viikkoa sinulle!