perjantai 28. elokuuta 2009

Muutoksia
Siirsin keittiöstä pois kaiken maalaisromanttishenkisen tavaran. Niille löytynee paikka muualta talosta.
Aion heti nyt ottaa poistaa keittiön yhdeltä seinältä ruskeanharmaanlilahtavan tapetin ja maalata sen seinän liitutaulumaalilla. Jos tulee liian synkkä, sen voi aina maalata uudelleen. Mutta ajattelisin, että musta sopii hyvin yhteen keittiön tuolien kanssa. Kuvissa on uusimpia ostoksiani: höyrykoneen painemittarit ja mopon rekisterikilpi.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Mulla oli kerran tarkoitus tehdä keittiöön sellainen magneettiseinä. Ensin grafiitinharmaata magneettimaalia aika ronskilla kädellä ja sitten se musta liitutaulumaali siihen päälle. Mutta mutta.. Se tummanharmaa magneettimaalin pinta oli niin upea, että se sai jäädä. En raaskinut peittää sitä mustalla. Se on mulla seinässä edelleen, enkä näytä kyllästyvän. Sopii tosi hyvin "teollis-romanttiseen" keittiööni. Kaikki vanha rompe näyttää upealta sen kanssa, metalli eri toten.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Laitathan kuvia ennen ja jälkeen maalauksen. Ne on aina kiinnostavia.

Tilu kirjoitti...

Tuollainen painemittari pitäisi hankkia meillekin. Voisi välillä oikein asteikolla mitata minkämoiset paineet kunkin nupissa pakottaa. Varsinkin noilla pojan koltiaisilla tuntuu kaikilla olevan jonkinmoinen känkkäkausi :-D

joska kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Minä kävin ekan kerran eläissäni romuttamolla jokunen viikko sitten ja ihastuin paikkaan. Sieltä löytyy aarteita.

Minttu kirjoitti...

Kauniin & harmonisen näköistä.