lauantai 15. elokuuta 2009

Koordinaatteja


Tein pari koordinaattitaulua. Ylempään printtasin suoraan kankaalle kuvan kaukaisimmasta maapallon paikasta jossa olen käynyt ja alempi on siistimpi versio kotikoordinaateista. Se taulu on nyt eteisin seinällä.

Kankaalle printtaamisesta: leikkasin lakanakankaasta A4-kokoisen palan, silitin hyvin, liimasin puikkoliimalla tavalliselle paperille ja laitoin tällaisena kopiokoneeseen. Ja hyvin meni! Värit toistuvat aivan priimoina. Päälle spreijasin mattalakkaa. Ongelma on, ettei tällainen printti kestä yhtään vettä, pienikin pisara ja värit leviävät heti. Taulussa se ei kylläkään haittaa.

Ps. Vielä on huomiseen asti aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!

5 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Ompas hyvä idea tuo kankaalle printtaaminen, kiitos siitä, täytyy joskus kokeilla.

rianhe2 kirjoitti...

Kiva idea! Olen joskus joulukortteja varten mulperipaperille kopioinut joulurunoja,no, konehan siinä tukkeutu, kun paperi meni makkaralle. Hoksasin ton saman jutun, että vähän reunoista liimapuikoilla tulostuspaperille niin johan onnistu. t Riitta

Hannukka kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

Tilu kirjoitti...

Kiitos ohjeista. tuollainen koordinaattitaulu pitää väsätä mökin seinälle. Nuo koordinaatit ovat siellä todella tärkeitä olla näkösällä onnettomuuden varalta, niiden avulla mediheli tai rannikkovartiosto osuu oikeaan saareen eksymättä.

Heli kirjoitti...

Kiva idea! Kiitos ohjeista!