lauantai 29. elokuuta 2009

Musta seinä
Tapetti lähti ja maalaushommiin pääsin tänä aamuna.
Olen liitutauluseinään tosi tyytyväinen. Tummanhan pitäisi pienentää, mutta minusta tässä tapauksessa koko huone tuntuu korkeammalta kuin aikaisemmin. Suunnitelmissa on laittaa jonkinlainen hylly vielä tuohon seinälle. Täytyy miettiä, tuleeko siitäkin musta vai kenties valkoinen, joita keittiössä jo on.
Yksi verho sai myös lähtöpassit. Tuon kapean ikkunan yläreunassa oli tavallinen valkoinen pellavaverho, josta näki heti, että se ei missään tapauksessa sovi yhteen uuden seinän kanssa. Ihan tyytyväinen on ole verhoon ollut missään vaiheessa. Mieluiten olisin ilman, mutta tuon ikkunan yläpuolella on joskus ollut valaisin ja sähköjohdot törröttävät kivasti suoraan seinästä ulos ( ne on kyllä hyvin suojattu...). Ihme viritys . Johtojen piilottamiseksi ripustelin nyt verhotankoon yhtä sun toista. Lisääkin sais olla...
Varmaan ensimmäisen kerran koskaan minulla on musta kynttilä palamassa. Ei paha.
Posted by Picasa

16 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Onpas kivan näköinen!! :)

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Hyvältä näyttää mustakin seinä! Aitoko kirjoittaa siihen jotain, vai miksi maalasit sen liitutaulumaalilla?

Virpimaarit kirjoitti...

Kuinka saat seinän väristä tasaisen, ettei jää laikukkaaksi? Maalasitko ihan vaan pensselillä vai sienellä? Hyvännäköinen! Mun tekis miele maalata keittiön ja pesuhuoneen välinen ovi samoin!
Kävin Metsänkylän navetassa Anskun kanssa. Ostin ruosteisen melko ison vanhan maitohinkin(ihana heh), oli puoli-ilamien koska pohja puhki, se ei haitannut sillä asetin suulle purkin jossa oli maksaruohoja eli "ruusukkeita" ja asetin portaille ulos, hauska.
Siellä maksoi 25e sellainen keltainen vanha eteisen kaapinovi, jollaisen hain purkutalosta Visamäestä ihan ilmaiseksi.Muutenkin ihania ovia!! Aion tehdä sellaisesta uuden keittiön pöydän. Anskulle löytyi vanha isohko perunalaatikko istuimeksi ja lattiatyyny vaan päälle!

Ainosofia kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen on uusi seinä.

Pidän kovasti ja valkoinen näyttää hyvältä kun on kontrastina musta väri.

Itselläni on makuuhuoneen 1 seinä harm/musta ja olen tykännyt.
Varsinkin nyt kun olen lisännyt sinne valkoista kaveriksi enemmän.

Elsa kirjoitti...

Rohkea ratkaisu! Pidän siitä, valkoisen ja mustan kontrasti on hieno, ja täydentävät hyvällä tavalla toisiaan. Ja se että mustaa on pienehkö alue, ehkä siinä syynä että musta ei pienennä tai ahdista.

Nora kirjoitti...

Hieno seinä. Musta ja valkoinen on hyvä yhdistelmä. Meillä Esikoinen haluaa uuteen huoneeseensa yhden seinän mustaksi, muut tulevat valkoisella. Kuviesi(kin) perusteella uskon lopputuloksen olevan mieleinen.

Parolan asema kirjoitti...

Todella hieno seinä, tummat värithän seinässä syventää helposti huonetta yhdellä seinällä, näin varmaan toimii nytkin :) Hyvää kontrastia!

Sanna kirjoitti...

Kerrassan upea muutos!!Tosi kaunista!Minäkin suunnittelen vaatehuoneen oven maalaamista liitutaulumaalilla.

/Sanna

Anonyymi kirjoitti...

No mutta tulipa hieno! Meillä on pienimmän huoneessa maalattu yksi ovi liitumaalilla, vihreällä sellaisella kylläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! taas uutta ja kivannäköistä. Mun on kanssa tehnyt mieli maalata wc:n ovi sisäpuolelta, ikäänkuin vieraskirjaksi. Ehkä joskus toteutan. Nyt haluaisin kertoa tälläisen jutun, joka oli tämänpäivän aamulehdessä.Tälläinen blogi kuin ontuen eteenpäin, pitää 82v nainen,poiketkaa katsomassa. Päiväkirjamainen,hienointa tässä on et. joku niinkin iäkäs bloggailee.Toivottavasti et pahastu, että sivuillasi mainitsen asiasta. t Riitta, blogiton edeleen

Krisse kirjoitti...

Onnistunut muutos..hyvän näköinen...en uskaltaisi itse..ehkä..

Marja kirjoitti...

Yhdellä sanalla sanottuna: upea! Ja upea kontrasti tuon pöydän ja lampun kanssa.

Olina kirjoitti...

Minäkin haaveilen liitutauluseinästä... Omaan kotiin sitten, vuokranantaja ei välttämättä osaisi arvostaa... Vaikka hyvältä se näyttää, ainakin tässä!

kati kirjoitti...

Wow. Tämä tykkää.

Tiia kirjoitti...

Uuh! Blogilistaselailu tuotti tuloksen, en päässyt blogissasi tämän pidemmälle kuin on jo pakko sanoa, että

ÄLTSIN hyvän näkönen seinä!!

Taidanpa selailla pidemmälle, ja tulevaisuudessakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kiva seinä ja mukava blogi, omaani aloittelen vasta luomaan :) Piti kysäistä kynttilänjalasta , onko omaa tuotantoa vai jonkun muun? -Rva M.