tiistai 19. tammikuuta 2010

Punainen laatikkoHuusin huutokaupasta vitosella punaisen metallilaatikon. Se sisälsi ompelutarvikkeita, joista vanha nappisetti oli mieluisin.
Nyt mietin, maalaisinko tai maalauttaisinko laatikon esimerkiksi luonnonvalkoiseksi. Haluaisin, että pinta olisi tuollainen tasainen ja kiiltävä vielä maalauksen jälkeenkin. Tuli mieleen, että joku autojen maalaamiseen ja laittoon erikoistunut tuunaaja varmaan osaisi sellaisen maalaushomman parhaiten.
Sitten tästä voisi tulla leipälaatikko keittiöön ja sen pariksi sopisi Smeg-jääkaappi , josta olen haaveillut jo kauan.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Siis mitä?!
Vitosella noin upean laatikon ja kaikki herkut sisällä?
Löytö!Vähän täällä vihertää:)

Sanna-Mari kirjoitti...

Kiva laatikko!

Mastonin sprayta vaan tooosi ohuita kerroksia, niin ei siihen mitään maalareita tarvita. :) Onhan siinä tietenkin aina sitten olemassa pieni riski kun itte tekee. Ja lieneeköhän Mastonilla edes luonnonvaaleeta, ei ehkä ihan joka kaupassa.

Laura kirjoitti...

Oih, ihana laatikko, sisällyskin....

Anonyymi kirjoitti...

EI EI EEEEEEI!!!
Älä maalaa sitä. Se on loistava noin. Jos et itse piittaa väristä niin anna se jollekkin, noin ihanan väristä peltirasiaa saa etsiä. Eikö löydy uustuotantoa jonka voisi huoletta maalata vaaleaksi...?
-retrou

Unknown kirjoitti...

Ooo...Söpö, eiku tyylikäs! Mäkin tykkään tuosta väristä!!!

Merja K kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta laatikon nykyisestä väristä :)

Niina K kirjoitti...

Hauska laatikko ja samaa mieltä annin ja MerjaK'n kanssa, maalaaminen vain hukkaisi laatikon alkuperäisen luonteen, menisi hieno retro täysin hukkaan.. Rinnalle vaan vaikka se punainen smeg =)

Ulpukka kirjoitti...

Minä löysin aivan samanlaisen laatikon kirppikseltä pari vuotta sitten. Tosin ilman ihania sisällyksiä. Silloin tein ratkaisun maalaamisen puolesta, eli suihkuttelin valkoisella Mastonilla. Mustan kahvan älysin sentään suojata kunnolla maalarinteipillä. Palvelee mökillä leipälaatikkona, mutta nyt rupes tekemään mieli tuoda se nappilaatikoksi.

NYT jos löytäisin oranssina, miettisin kyllä kans kaksi kertaa ennen maalaamista...

Heli kirjoitti...

Huisin hieno laatikko! Ja WAU noita sisällyksiä! Jos tuommoisen löytäisin, niin jättäisin ilman muuta alkuperäisen väriseksi.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hieno laatikko sisältöineen. Napit taitavat olla helmiäisnappeja, kun hohtavat noin kauniisti.

localartisan.fi – Sanna Laurila kirjoitti...

Hieno löytö. Spraymaalilla saa varmasti tasaisimman pinnan, kunhan muistaa ruiskuttaa tarpeeksi kaukaa. (kannattaa tehdä ennen maalausta muutama koepinta :)