sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ärriä
Tulostin, leikkasin ja liimasin taulupohjalle erikokoisia R-kirjaimia. Tulos olisi vielä parempi, jos käyttäisi paksumpia materiaaleja ja leikkaamiseen hyvin terävää veistä.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Ihania askartelujuttuja! Ärrät sopii mullekin :) Ja upea tuo kortti edellisessä postauksessasi.
Täytyy ehdottomasti tulle uudestaan!

Merja K kirjoitti...

Hyviähän niistä noinkin tuli, väri on tosi kaunis :) Luistavaa alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Heips! eipä ole tullut kommentoitua vähään aikaan. Kaikkea kivaa olet taas kehitellyt. Mistä on peräisin turkoosi?! väri,vai onko turkoosia? kyselee Riitta

kati kirjoitti...

Sinäpäs olet tehnyt monenmoisia askarteluja täällä. En vissiin ole hetkeen ehtinyt piipahtaa. Haluatko valottaa tumpelolle, miten ihmeessä olet siirtänyt erikeepperin avulla ötökkäkuvan puulle?! Näyttää niin mielenkiintoiselta tekniikalta.

Riikka T kirjoitti...

Hei Kati ja muut: Leikataan kuva paperista, tässä tapauksessa kyse oli vanhasta kirjasta leikatusta kuvasta. Sn päälle laitetaan runsaasti liimaa ( tai voi sen liiman laittaa valmiiksi alustaankin) . Sitten liimataan ötökkäkuva kuvapuolialaspäin kiinni.Teksniikka sopii paremmin kovalle alustalle kuin paperille.
Annetaan kuivua täysin kuivaksi ja varovasti kastellaan paperti ha hierotaan sitä irti niin, että liima ja siihen kiinnittynyt kuva paljastuvat.
Vaatii harjoitusta...