keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Selailua

Jeanne d´Arc-livingin uusimmassa numerossa on hyviä ideoita ja kauniita kuvia. Pieniä vanhoja lampunvarjostimia pitääkin jatkossa etsiskellä kirpparilta, sen verran hauska on tuo ylimmän kuvan varjostimeen tehty kukka-asetelma.
Tätä lehteä on saatavana nyt myös englannin kielellä. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, koska mielestäni tekstit ovat jotenkin kökköjä sisällöltään ja kieli kummallista. Ettei vain olisi käynyt niin, että on säästetty väärässä paikassa ja tehty käännös itse, vaikkei taitoa siihen olisikaan.


Sitten omaa tuotantoa: Tilasin Ifolorilta valokuvakansion, jonka teemana on ValkoistaPellavaa- kaupan tuotteet. Kyllä on hieno! Mahdollisesti suunnittelen ja tilaan vielä edistyneemmän version tästä.

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Se on kyllä sääli, jos ei käytetä kääntäjiä. Itse olen ensimmäistä vuotta kääntäjäkoulutuksessa, ja jo näinkin vähällä kokemuksella voi sanoa, että kääntäminen ei todellakaan ole "vain kääntämistä", siinä on aika paljon kommervenkkeleitä mietittävänä, ihan helponkin tekstin kanssa.

Hieno tuo oma kuvakirjanen. :)

Merja K kirjoitti...

Tuo lampunvarjostin idea on tosiaankin hyvä. Jos onnistutaan treffit joskus järkkäämään, haluan ehdottomasti nähdä tuon kuvakirjasen kokonaisuudessaan :)

Piia kirjoitti...

Lehdessä oli paljon kivoja ideoita,mielestäni enemmän kuin aikaisemmissa.
Minäkin tilasin kuvakirjan omista käsitöistäni, siitä tuli himan kökkö ja ajatuksena on tilata joskus uusi, parempi!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Oikein hyvä tuo ensimmäinen Jeanne d Arc Living lehti. Tosiaan paljon ideoita.
Täytyy kyllä tutustua tuollaisen kuvakirjan tilaamiseen. Onko se vaikeaa?

Mukavaa loppuviikkoa!!

Mallu kirjoitti...

Eksyin blogiisi blogilistan kautta ja nyt on tunti jos kaksikin vierähtänyt tätä selaillessa.. Ihania ja inspiroivia tekstejä ja kuvia sinulla on blogi pullollaan! Kiitos kun jaksat ylläpitää tätä... Vierailen varmasti jatkossakin!!