perjantai 8. tammikuuta 2010

Leluja omaan käyttöön
Askartelutarvikevarastot paisuvat. Leimasinostoksilla kävin Sinellissä ja muita tarvikkeita hankin Skräpteekistä, uudesta askartelukaupasta, joka avattiin hiljattain täällä Hämeenlinnassa.
Tykkään erityisesti tuosta kattokruunuleimasta.
Olen myös tyytyväinen tuohon alimman kuvan korsettitauluun, jota pidän ihan omana ideanani tai ainakaan ei muista samanlaista nähneeni missään. Jos siis teet vastaavan ja julkaiset siitä kuvia, muista mainita lähde. Näinhän olisi korrektia tehdä aina, mutta silloin tällöin täällä blogimaailmassakin näkee lainattuja ideoita ilman tietoa alkuperästä.
Posted by Picasa

12 kommenttia:

Laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Laura kirjoitti...

Kivoja "leluja" ja tauluja!

Totta on, että ideoita esitellään omina. Monesti voi myös olla niin ettei yksinkertaisesti muista mistä idea tuli. Ainahan ideat jostain kuitenkin syntyy, usein jostain muualla näkemästään. En kyllä itsekään muista että missään olisin tuollaista korsettitaulua ennen nähnyt, tosi hieno on! :)

Laura kirjoitti...

oho, mitenkäs tuo noin monta kertaa tuli...anteeksi. *nolo*

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Korsettitaulu on hieno ja minäkään en muista moista missään nähneeni. Itsekin olen nykyään paljon tarkempi omien postauksieni kanssa ja koitan kovasti miettiä mikä on tullut omasta päästä ja mikä jostain muualta. Vaikeaa se silti on. Eniten alkuidean näkee jossain ja itse kehittelee sitä eteenpäin.

Mukavaa ja idearikasta uutta vuotta!

Vekarus kirjoitti...

Ihania töitä! Minusta on hienoa, että te luovat ihmiset jaatta kaiken kauniin tekemänne meidän kanssamme. Itse jos jotain väkertelen, laitan aina tiedon, mistä olen idean löytänyt. Mutta ainapa sitä ei muista mistä alkuperäinen idea lähti ja monestihan niitä myös muokataan eteenpäin.

Mukavaa viikonvaihdetta!

Unknown kirjoitti...

HEI!
Ihastuttavat taulut!

Totta, mitä aiemmat kirjoittajat sanoneet, aina ei vaan tiedä mistä ajatus on lähtenyt.. Mutta toki ihanteellista on mainita, mistä idea on alkuperältään, JOS mahdollista.

Mukavaa viikonloppua ihanien "lelujen" parissa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Upea korsettitaulu! Luulen, ettei kukaan esitä toisen ideaa omanaan, ainakaan jos siitä on vain vähän aikaa. Mutta olen kyllä niin hyväuskoinen muutenkin. Niinkin saattaa käydä, että näkee jossain samantapaista ja ajan kuluessa alitajunta työskentelee, mutta muisti unohtaa nähneensä. Ihmisen mieli on aika erikoinen vekotin.

Hyvää viikonloppua!!

Sari. kirjoitti...

Minä eilen kurkkasin kuvia leimasimistasi ja nyt en saa tuota kattokruunuleimasinta päästäni - yölläkin näin ainakin kymmenen elementtiä, minne voisin painaa tuon upean kuvan! Hih, tämä on ihan hassu "pakkomielle" ja pähkinkin tässä kovasti, että milloin pääsen Sinelliin kurkkimaan valikoimia, pää pursuaa ideoita :)

Kiitos inspiraatiosta! ♥

joska kirjoitti...

Minä olen noita leimasimia hieman pohdiskellut. En vielä ostanut. Käytätkö jotain tiettyä leimasintyynyä tms. niiden kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistava idea tuo korsettitaulu! Itseni lisäksi myös muutama ystäväni käyttää mm. juhlissa erilaisia korsetteja (ja joskus ihan muuten vain!), joten tuollainen taulu olisi aivan upea lahja heille - toimii myös korttina.

Lempeää vuodenalkua ja kiitos kauniista blogista
-Grace

Tirri kirjoitti...

Ideoilla ei ole tekijänoikeutta, teoksilla on.
Kohteliasta toki on mainita idean lähde!