perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kaksi kotia

Nämä kuvat ovat Glorian Kodista useamman vuoden takaa. En juuri säästele vanhoja sisustuslehtiä tai edes sivuja niistä, mutta tämä sisustussuunnittelija Susanne Lundenin ihan suomalaisesta kodista kertova juttu on poikkeus. Tuohon aikaan en lukenut ulkomaalaisia lehtiä, joten tämä tyyli oli minulle silloin ihan uutta. Keittiökuvassa tykkään seinään kiinnitetystä valaisimesta ja sekalaisesta valikoimasta tuoleja. Sekä aivan erityisesti siitä, ettei keittiössä oli standardikaappeja ollenkaan. Jotain tämäntapaista haluaisin joskus itsellenikin.
Olohuonekuvassa taas penkit sohvapöytänä on mainio idea ja hieno väriläiskä.
Missähän Susanne on nyt? Googlettamalla ei ainakaan löydy juuri mitään...

Samaa tunnelmaa on näissä viimeisimmästä Elle Interiöristä napatuissa kuvissa:
Ihme juttu, että keltainenkin voi näyttää hyvältä. Jos tämä olisi minun makuuhuoneeni, ottaisin kimonon pois seinältä, mutta muuten tämä kyllä kelpaisi.
7 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Tiedätkö mitä!? Minäkin olen säästänyt tuon samaisen Glorian Kodin ja ihan samasta syystä... Kiva sattumus.

Perjantaiterkuin,
Elsa

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Minäkin muistan tuon ylemmän kuvan, vaikka lehti ei enää tallessa olekaan. Oliko se sellainen lapsiperheen kantakaupunkikoti, jossa ovien paikkoja siirrettiin niin, että näkyy suoraan päästä päähän? Tuo uusimmassa Elle Interiörissä ollut koti vei sydämeni ihan täysin! Minäkin ottaisin kyllä sen kimonon pois :)

Nina kirjoitti...

Itse en Gloriaa lue, kun se on niin ahdistavan yläluokkainen. Ehei, ei täällä maalla ole varaa useita tonneja maksaviin kattovalaisimiin ja samaan hintaan irtoaviin mattoihin ja satasen pikkuesineisiin.

Riikka T kirjoitti...

Hei!
Elsa: mielenkiintoista tosiaan:-)
Sanctuary: Muistat oikein , kyseessä on juuri tuollainen koti,huoneiden käyttötarkoitusta muuttivat perusteellisessa remontissa.
Nina: Joskus aiemmin Suomessa oli sisustuslehtitarjontaa suurinpiirtein Avotakka ja Glorian koti, joista edellinen oli jämähtänyt jonnekin 80-luvulle ja tiettyyn tyyliin, josta se nyt pitkin hampain on joutunut hieman joustamaan. Glorian koti oli alusta asti monipuolinen. Lehtien jutuistahan voi poimia ideoita, ei tarvitse mennä ostamaan niitä kalliita design-esineitä. Nämä kaksi kotia edustavat mielestäni lähinnä kirppari- ja kierrätystyyliä. Sitä paitsi: pääkaupunkiseudulla asunnot ovat kalliita; jos asut muualla , sinulle jää enemmän rahaa sisustamiseen:-)

"Kantriina" kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia Glorian kodissa...
miulla on sitten siunkin edestä sisustuslehtiä kertynyt.. en malta heittää mitään pois :/

Mukavaa lauantaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! minulla kanssa sama vika, en raskisi millään heittää sisustuslehtiä pois! Kerronpa yhden jutun meillä olohoneen seinät, käytävä, osa keittiön,kodinhoitohuoneen ja wc:n seiniä on KELTAISET! Osassa tapettia, osa maalattu, minusta n keltainen antaa aurinkoa honeisiin, varsinkin kerrostalossa kun asuu, eikä aivan yläkerroksissa. Tosin nyt kohta tässä asunnossa on asuttu 7v. vois vaikka väriä vaihtaa, sais vaan miehenkin innostumaan, hän kun yleensä hoitaa maalauksen ja tapetoinnin.Tai pitäs itse opetella heh! t Riitta ps. kaupalla taas kaikke kivaa, virikkeitä itsellekkin!

-T kirjoitti...

Oikein on kivoja, kauniita kuvia!!
Blogissani on sinulle jotain, käy kurkkaamassa!