sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Marinaa ja askartelua


Minusta Vakre Hjem-lehti ei ole enää entisensä. Viimeisimmässä numerossa parasta oli puutarhajuttu. Surkein taas oli tosi amatöörimäisin kuvin varustettu juttu, jossa perhe oli syömässä nuotion ympärillä. Sanoisin, että minäkin pystyisin ottamaan paremmat kuvat.
Loppu koostuikin sitten valkoisista keittiöistä. Oikein laskin, että lehdessä esiteltiin kahdeksan kotia tai keittiötä, joissa ihan kaikissa oli valkoiset maalaisromanttiset kaapit. Kyllä vähemmälläkin tulee selväksi, mikä on toimituksen suosikkityyli. Itse kaipaisin lehdeltä hieman enemmän monipuolisuutta.
Sitten muihin aiheisiin; laittakaapa kukkia lyhtyjen sisään. Minusta tuo ruostunut lyhty näyttää paljon paremmalta näin kuin kynttilän kanssa.
Tein myös pari taulua/ valokuvakehystä.

Niin ja kiitos kaikille , jotka jättävät komentteja minulle. Olen hieman laiska vastaamaan, mutta se ei tarkoita , etten olisi oikein ilahtunut joka ikisestä innostavasta kommentista:-)


6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Moikka!

Samaa mieltä minäkin tuosta Vakre Hjelmista, sen tyyli ja ilme on selvästi muuttunut uuden kustantajan myötä. Eikä välttämättä hyvään suuntaan. Mietinnässä minulla onkin josko tilaan sitä enään ensi vuodeksi.

Kiva idea antaa kynttilänlyhdylle toinenkin tarkoitus.

Terkuin, Elsa

Klemmari kirjoitti...

Samaa mieltä minäkin ko. lehdestä. Monipuolisuutta saisi suosia enemmän, siis muutkin lehdet....

pioni kirjoitti...

Kyllä, helmililjat ovat aivan ihastuttavia tuossa lyhdyssä:)

Nina kirjoitti...

Minua tuppaa lähes joka lehdessä häiritsemään se, että keskitytään liikaa samaan tyyliin, ja useinmiten hintahaitarin elitistisempään päätyyn. Olisi joskus kiva jos olisi juttuja hyvistä ratkaisuista oikeasti pikkurahalla (eg. minä en todellakaan maksa 20 euroa kynttilästä ja ihastele, että olipas halpaa!)

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Harmittaa, että meni tilaamaan tuon lehden :(

Omenankukka kirjoitti...

Voi miten kauniita juttuja oletkaan tehnyt ! Anteeksi, että en ole kommnetoinut pitkään aikaan, mutta olen ollut hieman laiska käymään blogeissa. Tänään onneksi aikaa vähän itselle ja tietysti hengähtää näissä kaunniissa sivustoissa! Kivannäköisiä kukka virityksiä olet tehnyt.Helmililjat ovat suosikkejani. Itse en ole ko lehteä koskaan lukenut enkä nähnyt.Kommenttisi kuulostaa kyllä oikeutetulta! Voi hyvin ja iloa loppu viikkoon!