sunnuntai 17. elokuuta 2008

Sinetti


Eilen ja tänään on Hämeen linnalla keskiaikamarkkinat.

Yksi ostokseni oli tuollainen sinettileimasin ja kahta väriä sinettilakkaa. Sinetin teko vaatii vähän harjoitusta ja ihan täydellistä en vielä saanut aikaiseksi.
Markkinoilla oli paljon käsityöläisiä ja muita myyjiä, mutta valitettavasti taso oli taas kerran aika kirjava, niin kuin usein käsityöläisten tapahtumissa. Paljon on nähty vaivaa, mutta uusia ideoita ei vain näy. Samat Tiffanytyöt, kirjavat huovutukset ja lasiriipukset joka paikassa. Oma lukunsa on tilkkutyöt , joihin on käytetty sekaisin kaikki kaapista löytyneet kankaat yhtään värejä ajattelematta. En ottaisi, vaikka ilmaiseksi saisin.
Tiukassa on pienkäsityöläisen leipä, jos se täytyy tällaisen tavaran myynnistä saada.

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Vaude, aikas makea tuo sinettijuttu! Juu, täälläkin torilla samat kamat vuoden ympäri teemasta riippumatta, tylsää...

Sarppa kirjoitti...

Hieno sinetti sinulla, onkos tuollainen kovin arvokaskin?

Riikka T kirjoitti...

Hei.
Sinettileimasin maksoi 18 e ja lakat jotain 3 e kappale.

Heli kirjoitti...

Kaunis sinetti!
Homma vaatii hiukan opettelua ja nopeutta: lakka kovettuu lähes silmänräpäyksessä. Kärykin voi olla melkoinen, mutta ulkona tai liesituulettimen alla on kätevä tehdä.
Mulla on tapana sinetöidä joulukorttikuoret vihreällä tai punaisella lakalla, sinetissä lukee kiemuraisella kaunolla 'Hyvää joulua!'

Niina kirjoitti...

Hei!

Minullakin on ollut tuollainen sinetti jo muutaman vuoden, mutta se lojuu lähes käyttämättömänä kaapissa, kun en osaa käyttää sitä. Voisitkohan lyhyesti neuvoa, miten saat noin kauniin sinetin aikaiseksi?