torstai 21. elokuuta 2008

Lankaa ja sukkia

Kuva: Villamokka


Kuva: Villamokka

Kesävillasukat ovat valmiit ja lanka on ostettuna syksysukkia varten:

Kun kuulin, että täällä Hämeenlinnassa avataan neulekahvila, olivat odotukset korkealla. Villamokka avasi ovensa viime syksynä, mutta voi voi, ei se juuri eroa tavallisesta lankakaupasta. Kaupan ikkunan ääressä on sohvaryhmä ja tarjolla on paljon neulelehtiä ja kirjoja selailtavaksi, mutta ei se paljon auta, kun paikka on niin ankeasti somistettu eikä sitä kahvilaksi arvaisi millään. Jos jotain tilaa, menee omistaja verhon taakse puuhailemaan, mikro hurisee ja kahvinkeitin korisee, minkä jälkeen ihan asialliset tarjottavat saapuvat pöytään.

Tällaisen paikan pitäisi olla sisustukseltaan kutsuva ja vaatisi, että omistaja osaisi luoda rennon tunnelman. Nykyään käyn vain tekemässä pikaiset ostokset, koska fiilis on jotenkin vaivautunut.

Kaupasta saa kyllä kivoja omistajan värjäämiä lankoja, joita myydään myös netissä. Sivuja voit käydä kurkkaamassa täällä .


4 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Jospa se myyjä on ujo eikä kovin hyvä tekemään aloitteita. Mitäpä jos seuraavalla kerralla ottaisikin ystävän mukaan ja istuisi kutimen kanssa siellä hiukan pidempään silloin paikalle saattaisi eksyä joku kolmaskin ja siinähän olisi jo kässy kerho neulekahvilassa.. ihmisistähän se tunnelma kuitenkin mielestäni tulee, kolkompikin on kotoisa jos on hyvää seuraa =)

Sarppa kirjoitti...

Pitäisi itsekkin puikkoihin tarttua ja alkaa sukkia tekeen..

Anki kirjoitti...

Heipsansaa!

Kyllä jotkut osaa!!
Sukkaset ovat kuin karamelli***

Valoisaa Viikonloppua!!

Sea Angels kirjoitti...

I love wool, especially felting and spinning, I don't do as much now though as it is very time consuming. I think those socks look fabulous and I really like the grey blue colour of your wool. I have added you to my' new places to visit' hope that's ok.
Hugs Lynn xx