maanantai 25. elokuuta 2008

Aina ei voi onnistua

Pesin aika kalliilla rahalla ostamani tyynynpäällisen ohjeiden mukaan. Pahalta näytti jo heti
pesukoneesta tullessa eikä tuo kieroon mennyt reunanyöri siitä sen enempää suoristunut kuivanakaan.

Mutta eivät muutkaan aina onnistu. Lukekaapa tämä aivan mainio juttu vaateshoppailusta...nyt kun on syysvaatteiden ostosesonki kiivaana menossa: Shoppailun perusmokat

3 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Siis kerta kaikkiaan AIVAN MAHTAVA kirjoitus shoppailumokista! Syyllistyn edelleen ihan samaan, etenkin juuri siihen, että näen itseni tilaisuudessa jossa en ole ikinä ollut enkä ikinä mene, näyttämässä sellaiselta jollainen en ikinä ole ollut enkä ikinä tule olemaan.

Itse olen opetellut kantapään kautta siihen, että kun aamulla seison [täpötäyden] vaatekaapin edessä todeten, ettei ole mitään päällepantavaa, mietin saman tien ajatuksen loppuun: MITÄ toivoisin kaapissa juuri silloin olevan, MIKÄ pelastaisi tavallisen arkiaamun? Ja sitten yritän hankkia jotain sellaista vastaisen varalle. On kaiketi paljon kannattavampaa satsata peruspaitaan ja hyvinistuviin housuihin kuin olkaimettomaan juhlamekkoon. Jälkimmäisiä minulla on, ensin mainituista tuppaa olemaan pulaa. Mikähän SIINÄKIN on?

Tyynyjuttu sai näkemään punaista, etenkin kun kyse oli hintavasta tuotteesta. Olisko ihan reklamaation paikka, ei kai se noin saa mennä että ekasta pesusta roskikseen?

Mukavaa päivää!

Jaana kirjoitti...

Lämpimät kiitokset vierailustasi blogissani! Jeps, Seinäjoella olen viettänyt yli 30 vuotta elämästäni ja Weissi on tuttu. Esikoiseni kävi aikoinaan siellä kuvassa.

Mainio tuo Shoppailun perusmokat-juttu. Nyt eletään niin tiiviisti taapero-aikaa, joten äidin shoppailu mahdollisuudet ovat rajalliset. No sekin päivä kyllä taas tulee, että voisi alkaa katselemaan itselleenkin jotain kivaa.

Kurja juttu tuo tyynysi, hinta ja laatu eivät todellakaan aina kohtaa...

hattara kirjoitti...

Älä missään tapauksessa heitä tyynynpäällistä pois! Itse soitin raivoissani myyjälle kun samanlainen ruttukasa tuli koneesta ulos!! Ihanan ystävällisen kaupantädin neuvojen mukaan siitä tuli ihan käypää tavaraa. Kastele se siis uudelleen ja venyttele muutaman kerran kuivumisen aikana. Melkein kuivana huomaat että nyörit alkavat suoristua. Sisustyynyn kun pukkaat sisälle on tyyny taas ok. Tarkemmin kun mietin ostotilannetta, muistan myyjän jo silloin kertoneen tästä, mutta paniikki iski kun päällinen oli solmussa. Loppu hyvin kaikki hyvin. Tsemppiä!