tiistai 23. maaliskuuta 2010

Vanhoja ristipistojaKirppareilla tulee vähän väliä vastaan ristipistotauluja, joita olen ostanut lähinnä kehysten vuoksi, mutta en ole toistaiseksi heittänyt pois irrotettuja kankaitakaan. Mitään ideaa näiden käyttämiseksi ei vielä ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
Posted by Picasa

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Vanhoista ristipistotöistä voisi vaikka tehdä tyynynpäällisiä. Yhdi stä niiden väreihin sopivia kankaita ja käytä vaikka hirsimökki tekniikkaa, jotta saat sopivan kokoisen päällisen. Tai ompele sellainen vaikka villakangas hameen helmaan koristukseksi. Tai tee laukku ... onhan noita käyttömahdollisuuksia vaikka kuinka.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Komeita raameja olet saanut ostettua. Ei mitään kannata heittää pois, seuraavana päivänä sitä tarvitsee. Kokemusta on.

Aurinkoisia päiviä sinulle!

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Jossain käsityölehdessä olen myös nähnyt kuinka ristipistotyöstä on tehty matto.
Onhan se tavallaan ihanaa ajatella, että kun ristipistotöissäkin on aika iso homma, ja joku on sen jaksanut tehdä, että nyt tuo työ saisi uuden käyttötarkoituksen ja "jatkoaikaa".:)
T: Yksi "Ristipistoilija"

Ruusa kirjoitti...

Niinhän siinä tuppaa käymään, että jos jotain ei ole niin kohta sitä tarvitsee ja toisinpäin..Tai miten päin se nyt meni! :D
Outi tuossa laittoikin mitä mullakin tuli noista mieleen tehtäväksi.. Mukavaa viikkoa!

sirkkis kirjoitti...

Juuri tuo Outin yksi ehdotus olisi ollut myös minun.Istuinpäällinen ja minä tikkasin sen kuin paikan kankaaseen ja koristelin reunoja. Pingotin rahin uudeksi päälliseksi ja spreijasin teflonilla. On kestänyt hyvin jo kaksi vuotta.