sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Grindelwald
Lomailimme perheen kanssa viikon Sveitsin alpeilla , Grindelwaldin kylässä. Lensimme ensin Zurichiin ja sieltä jatkoimme matkaa junalla. Kaksi junanvaihtoa neljän lapsen kanssa sujui ällistyttävän hyvin. Matkatavarat tulivat omaa reittiä sveitsiläisen täsmällisesti perille saakka. Muutenkin matkamme oli kaikin puolin onnistunut, säät olivat vaihtelevat, mutta laskemaan päästiin joka päivä. Ai että miten nautin noista pitkistä ja sopivan vaativista rinteistä ! Ensi vuonna menemme taas ja ehdottomasti omatoimimatkalle jälleen.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ompa upeat maisemat kerta kaikkiaan!! Itse en ole laskettelijatyyppiä,mutta tuolla voisin istuskella ihan vain ihastelemassa :)
Mukavaa viikonalkua!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Joo, maisemat ovat huikaisevat. Minä en myöskään laskettele, eikä kukaan muukaan meidän perheestä.Matkustaa kyllä voisin kyseiseen paikkaan. Tervetuloa koti Suomeen. t Riitta

Susanna kirjoitti...

Hieno reissu tuntui teilläkin olleen! Neljän lapsen kanssa! Vau! Me oltiin viiden aikuisen kesken ja selvittiin Zyrichistä Zermattiin yhdellä junan vaihdolla - yllättävän hyvin :)