maanantai 29. maaliskuuta 2010

Lomia odotellessa

Varasin matkan Pariisiin, menen toukokuussa. Olen lukenut matkaoppaita, selvittänyt kangas- ja nauhakauppojen osoitteita, suunnitellut kävelyreittejä. Tuskin maltan odottaa.
Askartelukaupassa oli kuvia iloisista naisista uimapuvuissa.
Olemme siskojeni kanssa menossa kesällä myymään tuotteitamme Billnäsin Kädentaidot-tapahtumaan 2.-4.7 , ja nyt täytyy alkaa ahkeroida toden teolla, että saadaan myyntipöytä täyteen. Tervetuloa kaikki sinne!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Miten mukavaa onkaan, että menet toukokuussa Pariisiin! Sitten ehdit kertoa tietosi ennenkuin me lähdemme sinne kesäkuun lopussa. Kauanko olet matkalla? Me olemme pari viikkoa ja olemme vuokranneet jo asunnon ja tilanneet lennot. Edellisestä kerrasta on jo 10 v.

Harmi,etten pääse tapahtumaan , jossa olet myymässä tuotteitasi.

Hyvää pääsiäisviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täälä yx kateudesta vihreä.....nyt sitten saat luvan kertoa KAIKEN mahdollisen. Minä olen päättänyt, että ensikeväänä juhlin pyöreitäni siellä, otan sitten vaikka pankkilainan heh! Jos vain suinkin mahdollista yritän päästä teidän myyntitapahtumaan. Muistuttele vielä! T Riitta

Ainosofia kirjoitti...

Hei,
minä olen menossa Pariisiin ensikuussa eli muutaman viikon päästä.
Ei ole kuin viiden päivän reissu, mutta kyllä tässä jo odottaa kovasti, että päästään lähtemään.
Kerran olen aiemmin käynyt.

Onpa meillä mitä odotella ;)

Parolan asema kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta matkalta, sinne kova hinku olisi täälläkin! Varmasti valikoima on kaikessa aivan huima, aivan parasta :)

Miia kirjoitti...

Oi, ihanaa Pariisin-matkaa! Se kaupunki onkin täynnä kauneutta ja inspiraatiota! Varmasti myös ihania tarvikkeita löydät.

keijukainen kirjoitti...

Pariisi kuulostaa ihanalle. Juuri äsken yhteen blogiin kommentoin, että pysyttelen mieluummin täällä suomessa kuin ulkomailla, mutta pariisi voisi olla kohde johon haluaisin lähteä..

Hattaramaa kirjoitti...

Ihana kevät Pariisissa! Laitahan vähän osotteita niistä kaupoista, niin tiedän sitten ensi kerralla käydessäni pistäytyä. Mukavaa Pääsiäistä!