lauantai 13. maaliskuuta 2010

Uudistunut sohva
Sohvat saivat uudet harmaat päälliset. Lähdin Ikeaan ajatuksena ostaa vanhojen nuhjaantuneiden vaaleanruskeiden päällisten tilalle uudet samanlaiset, mutta toisin kävi. Ihastuin harmaaseen saman tien. Näiden uusien huono puoli on se, etteivät ne ole vesipestävät, mutta toisaalta väri on aika tumma, joten ehkä siinä ei kaikki lika näy ihan heti.
Samasta paikasta ostin myös hortensian sekä sipulikukkia.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kivalta näyttää sohva uuden asunsa kanssa. Minä haluaisin uuden sohvan, juuri tuon samaisen noiden vaihdettavien päällisten takia.

Ihana asetelma pöydällä, tuo valkoinen kattila näyttää kovin tutulta, meiltä löytyy kaksi samanlaista :)

PikkuBertta kirjoitti...

Tuo harmaa näyttää tosi kivalta.Ja vaihtelu virkistää:)

Unknown kirjoitti...

Totta, harmaa näyttää upealle!
Meillä ne luonnonvlkoiset (ei vesipestävät), ja hyvin ovat pysyneet. Tuntuivat kaupassa jotenkin napakoimmilta ja päätettiin kokeilla. Harmaita voisin kokeilla seuraavaksi. Yeah!

Hyvää viikonloppua!

Teija kirjoitti...

Katselin samoja, aivan ihana väri! Ja hortensiatkin olivat edullisia, tosin olin itse ostanut aikaisemmin ja kalliimmalla tietty.

Niin kauniita kuvia!

Nina kirjoitti...

Voi, olen jo haaveillut aikana harmaasta sohvasta, vaikka tiedän, ettei ole mitään mieltä ostaa harmaata, jossa sitten loistaisi kauniisti mustat ja valkoiset koirankarvat.

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Sohva on tosi hyvän näkönen.Ikea on hyvä ostospaikka maltan tuskin odottaa, että se avautuu kohta Tampereellekkin. T Riitta

*Piiku* kirjoitti...

Heips! Aivan ihana blogi ja teillä näyttää todella kauniilta! Sohva asiaan kommentoisin vielä että meillä ikean vanha karlanda sohva, siinäkin puuvillapäälisissä vesipesu kielletty mutta itse olen ihan 40 asteessa pessyt ja hyvin kävi! Hieman kutistuivat mutta eivät liikaa, ja muistaa vaan olla täyttämättä konetta ihan täyteen. Mutta nyt tosi monen pesukerran jälkeen alkavat olla jo ihan haalistuneet...