sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Valkoista syötävää sekä lastenvaateasiaaTarvittiin monenlaisia työkaluja , jotta kookospähkinä saatiin auki.
Marengit menossa uuniin.


Posted by Picasa

Sitten se toinen asia. Jotain kautta päädyin Milk-lehden nettisivuille, jossa on osio lasten katutyylille. Luulisin, että kuvat on otettu Pariisissa. Jotkut lapset näyttävät pukeutuvan lähes samoin kuin meilläkin, mutta täälläpäin harvinaiset hienot tyttöjen takit ovat sivuston parasta antia, kuten alla olevista kuvista näkyy. Minäkin aina vain suunnittelen kivojen takkien hankkimista tytöilleni , mutta toistaiseksi se on jäänyt ja päälle laitetaan aina ne samat Reimatecit, vaikka sää olisi kuinka hieno.

Lisää kuvia täällä: http://www.milkmagazine.net/look_de_rue_gabarit___essai-Francais5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Voi että kiva kuulla, että muillakin tämä takkiasia jää haaveiden tasolle. Haalareissa mennään täälläkin, vaikka olisi pikkuneitejä, joita pukea.

Hattaramaa kirjoitti...

Ihania takkeja. Minulla on Tiukuselle ihan liikaakin takkeja- suurin osa itse tehtyjä ja juuri tuollaisilta ihanilta sivustoilta haen ideani. Mutta arvaappa montako kertaa ehtii yhtä takkia 1,5v neiti käyttää?

Paula kirjoitti...

Ihania vaatteita ja nuo kuvat kookoksesta on aivan loistavia! Kookoksen avaaminen on täydellistä tuuripuuhaa; joskus lähtee aukeamaan naputtelemalla veitsen hamarapuolella keskeltä ympäri nätisti ja joskus ei edes auta kirves...

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole ikuna yrittänyt aukaista kookospähkinää, mutta voisin kuvitella...Voih, muistan kun tytöt oli pieniä, miten sieviä he olivatkaan unelmatakeissaan, nyt ei sellaiset päälle enää kelpaisi.

Kirsi kirjoitti...

Kylläpä näyttääkin kauniilta tuo avattu kookos... hieno kuva, uskon, että avaamiseen tarvittiin voimaa ja hermoja : )

Kirsi