torstai 4. helmikuuta 2010

Myytävänä

Koristelin vanhan rasian viikonpäiväteipillä, pilkkupaperilla ja numerosabluunalla


Hyllyt pursuilevat lehtiä ja kirjoja ja niinpä laitan nämä Vakre Hjem-lehdet myyntiin. 15 e koko pino + postikulut, joita saattaa tulla saman verran , koska nämä ovat painavaa tavaraa. Jos ostaja ilmaantuu, selvittelen postikulujen osuuden sitten tarkemmin. Saa tulla hakemaankin!
Jos kiinnostuit, laita minulle s-postia: valkoistapellavaa@gmail.com. Paketti lähtee aikanaan nopeimmalle!
EDIT: Lehdille löytyi jo ostaja !
Posted by Picasa

6 kommenttia:

nina kirjoitti...

Olinkohan nopein? Laitoin jo postia!
terkuin Nina :c)

Krista kirjoitti...

Niinpä, nopeat syövät hitaat!

nina kirjoitti...

harvinaista että ehdinkin ekana, yleensä en voita arvonnoissakaan mitään.. mutta kerrankin!

Anonyymi kirjoitti...

Just niin, olisin voinut olla tuon kasan onnellinen uusi omistaja, mutta onnea ninalle. Kiva idea kuitenkin laittaa ne myyntiin, nyt niistä on iloa toisellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä olet löytänyt noin suuria numerosabluunoja ? Olen etsinyt niitä monesta paikasta ja tähän asti kaikki numerosabluunat ovat olleet liian pienille numeroille. Kerrotko mistä isoja sabluunoita voisi löytää ? Ja teippisikin oli kovin kaunista ! Ihania kuvia myös :)
yst terv Pauliina

Riikka T kirjoitti...

Pauliina: Sisareni osti sabluunat jostain sisustuskaupasta Turun seudulta, en nyt muista mistä. Mutta siis sisustuskaupoista kannattaa kysellä.
JOssain on ollut ohje tehdä tällaisia itse: numero printataan paperille ja siihen päälle laitetaan kontaktimuovi tai runsaasti lakkaa tms. Sitten numero irroitetaan varovasti esim askarteluveitsellä.