lauantai 6. helmikuuta 2010

Etsy-ostoksiaViimeinenkin Etsy-tilaus tuli perille. Vanhoja etikettejä, käyttämättömiä kaikki. Ja sitten pari tuollaista vanhaa linssiä, mistä lie peräisin.
Uusia askarteluja alkaa syntyä lähitulevaisuudessa, sen verran inspiroivia nämä uudet materiaalit ovat.Tämän päivän leffavinkki on Sideways. Se kertoo kahden kaveruksen reissusta Kalifornian viinimaille. Ehdottomasti hyvä elokuva, ei mikään tyypillinen amerikkalainen, vaan hyvinkin takamailla kuvattu ja tavallisista ihmisistä kertova. Saimme tämän aikanaan siskoltani joululahjaksi ja siitä meidän viikonloppujen elokuvaillat oikeastaan saivat alkunsa.

Tämän elokuvan katsominen on nyt erityisen helppoa, koska se tulee tänään telkkarista! Vielä ehdit käydä ostamassa pullon kalifornialaista punkkua leffan seuraksi, niin pääset vielä paremmin tunnelmaan!
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Pitäisikin tutkailla tuota Etsyä, mutta en ole ehtinyt/jaksanut.

Harmi, missasin eilen tuon elokuvan :(

Heli kirjoitti...

Hei! Etsy on kyllä huikea paikka! Onko nuo linssien kanssa samassa kuvassa vasemmalla olevat etikettikehykset myös etsy-löytöjä? Jos ovat, niin millä hakusanalla ja/tai keneltä myyjältä löysit?

Riikka T kirjoitti...

Hei Heli!
Myyjän nimimerkki Etsyssä on SalvageNation