tiistai 1. marraskuuta 2011

MItä nää on?
Valmistelin myyjäisiin lisää tuotteita. Haluaisin suunnata enemmän yläkuvan tyyppisiin yksinkertaisiin juttuihin, mutta kuitenkin jo (omasta mielestäni) parhaan nousukautensa ohittanutta vintage-shabby-chic-tyyliä pukkaa, kun antaa itselleen vapaat kädet.

Kuulen jo mielessäni asikkaiden kysymykset noiden valokuvasta tehtyjen roikottimien äärellä. Että mitä nää niinku on ? Mitä näillä voi tehdä? Ja minä vastaan että koristele vaikka jouukuusi.

Pari kuvaa ja huomiota uusimmasta Elle Interiör-lehdestä. Haluaisin joskus tuollaisen yläkuvan Diamond-tuolin. Mutta miksi?


Ensinnäkin on tietysti kivan näköinen, mutta toinen onkin nostalgiasyy. Istuskelimme usein lääkiskavereiden kanssa tuollaisissa tuoleissa opiskelupaikkamme aulassa 80-luvulla täysin tietämättöminä niiden maineesta ja arvosta. Mielestämme tuolit olivat oudot ja huonot istua ilman pehmustetyynyä.

Toisessa kuvassa kiinnittyy huomio punatiiliseen seinään ja verholautaan. Jos tuo olisi minun kämppäni, varmaa olisi , että molemmat olisivat saaneet lähteä, seinä olisi valkoinen ja ikkunassa ei todennäköisesti olisi verhoja ollenkaan. Ja ehkä katuisin myöhemmin, että olen tuhonnut jotakin alkuperäistä...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pidin muutama vuosi sitten näyttelyn Kiseleffin talossa Helsingissä, olin innoissani ja ylpeä. Vieraskirjoissa sitä ennen ja silloinkin pääosin hyvää ja ilahduttavaa palautetta, yksi teksti syöpyi kyllä mieleeni ja se kuului juuri sanomallasi tavalla:"Mitä nämä ovat?"
Heh.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni "mitä nämä ovat" -esineet ovat elämän suola. Tykkään niistä eniten.