keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Vähän kaikkea


Töitäkin olen tehnyt ja sen lisäksi jossain välissä vähän kaikkea: Automaalilla ( Maston-merkkinen) työkalupakista tuli turkoosi.
Suosittelen tuota maalia, vaikka se onkin vähän kalliinpaa kuin muut spray-maalit. Se peittää tosi hyvin , levittyy tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Värivalikoimakin on melko laaja.

Sitten taas photoshoppailin rantakuvaa. Kaikki tarpeellinen kuvaa varten tilattu Itkupillishopista.

Ja kun syksy on, tekee mieli kutoa. Teen pitkät villasukat, johon tulee monimutkainen palmikkokuvio,  Monimutkainen sen takia , että olen huomannut, että minulle kutominen itsessään on tärkeämpää kuin lopputulos.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

Hei Riikka!

Mulla olis vintissä yksi punainen Ikean PS-senkki, jonka maalaamista olen suunnitellut jo pitkään. Olen vain kuvitellut metallin maalaamisen olevan kovin työlästä, mutta olenkohan käsittänyt väärin..? Pitääkö tehdä jotain pohjatöitä vai suihkitaanko tuota Mastonia ihan vaan suoraan vanhan värin päälle?

Kiva blogi sulla. Ja tervetuloa vastavierailulle http://romuralli.blogspot.com/

terveisin,

Atsalea

Nonna kirjoitti...

Kiva tuli tuosta pakista! Minäkin olen ollut laiska metallin maalaamisen suhteen. Pitäis vaan kokeilla...

Ja kivat sukat työn alla... Itse just lopettelin palmikkovillasukat ja onhan niissä oma vaivansa. Ei onnistu ihan telkkua tuijotellessa.

Hanna kirjoitti...

Oi kaikenlaista ihanaa. :) Mie löysin just tuollaisen samanlaisen pienen työkalupakin tallin romuista. Jospa saisin itekin jossain vaiheessa maalattua... )
;)

Esmeralda kirjoitti...

Tosi kiva pakki! Ihana pirtsakka väri. :)
Kaunis neule. Niin se taitaa olla minullakin, että neulominen on usein lopputulosta merkityksellisempää. :)