maanantai 27. syyskuuta 2010

Kiitos naapureille!

Naapurustossa on hyvin tiedossa kiinnostukseni kaikenlaiseen vanhaan roinaan. Tänään oli onnen päivä , kun sain toiselta naapurilta laatikollisen pieniä numerokylttejä, joita on käytetty "hintalappuina". Toinen naapuri lähetti vanhoja karttoja. Kiitos Anne ja Maarit!
Varastossa oli valmiiksi valokuva säntillisessä järjestyksessä olevasta sekatavarakaupasta ja sen pariksi nämä numerot sopivat oikein hyvin. Näistä aineksista syntyy pieni taulu myyntiin.
Pieni kaunis laatikkokin on naapurilta saatu. Sen koristelin palalla etelä-Ranskan karttaa. Kun en osannut päättää , lisäisinkö päälle vielä väreihin sopivia Pariisi-aiheisia tarroja, laitoin tarrat irtonaisena laatikkoon. Mahdollinen tuleva ostaja saa sitten itse
tehdä niillä mitä haluaa.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Ah! Ihanuus! Ja sinulla on mukavia naapureita. Laatikko on kyllä mahtavuus.En kyllä osaisi minäkään päättää laittaisinko tarrat kanteen vaiko en.Näyttää kyllä hyvältä noinkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania karttoja! Laatikko taitaa olla vanhan piianpeilin alalaatikko. Näyttää aivan samanlaiselta, kuin lapsuudenkodissani olleen peilin alaosa. Jopa nuppi on samanlainen!

Riikka

keijukainen kirjoitti...

Ajattelin ihan samaa että laatikko on piianpeilistä...minulla on juuri tuollainen, siis vielä peilissä kylläkin mukana. sinun laatikkosi on niin ihanasti päälllystetty:)

Jonna kirjoitti...

Tuo laatikko on tosi kiva!