lauantai 11. syyskuuta 2010

Elpymistä ja totuus:-)On ollut raskaita aikoja, sairastamista, mutta nyt olen taas terve. Siitä yksi merkki on , että jaksoin mennä kirpparille ja ostinkin heti sylin täysin kaikenlaista, enimmäkseen lehtiä tyttärelle, mutta itsellenikin kirjoja ja vielä tuollaisen pronssitinktuura-pullon, jossa on vielä ainetta jäljelläkin. Täytyykin selvittää, mihin sitä on käytetty.
Minua ilahduttaa, että olen alkanut saada palautetta tästä blogista suoraan lukijoiltani, joita tapaan työni puitteissa.
Ja aina joku luulee, että meillä on kaikki nurkat kauniit ja järjestyksessä.
Niinpä ajattelin avata tänne uuden "tämä on totuus" - kategorian, jossa näytän niitä ei-ihan-vimpanpäälle-osioita kodistamme.Tässä kuvassa on yläkerran aula, jossa ensinnäkin on lattiassa ihankiva punertava pyökkilaminaatti. Telkkari on vanhaa pönttömallia eikä pleikka- ym. tavarat meinaa millään pysyä niille varatussa laatikossa. Vihreä 90-luvun tuoli on pitänyt jo kauan korvata uudella, mutta kököttää sitkeästi paikoillaan. Aulankäytävää lapset käyttävät juoksu-ja liukuratana.
Haastan muitakin bloginpitäjiä esittelemään omia " totuus" - kuviaan!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kiva kuulla että sairaudet selätetty!

Näinhän se juuri on, täällä tulee monta kertaa tuotua esille ne paremmat puolet, mutta aikankin meillä totuus on kuvaa karumpi. Taidampa ottaa kopin ja laittaa taas kerran jotain enemmän inhorealistisempaa blogiini. Kuvauskohteista ei ole pulaa... ;)

Mukavaa sunnuntaita!

Sarppu kirjoitti...

Olen myös ajatellut samaa, että tulee liikaa laitettua vaan niitä kiiltokuvakuvia, mutta toisaalta se edustaa ehkää sitten sitä, millaiselta haluaisi kotinsa aina näyttävän. Olen aina sanonut, että pitäisi ottaa kuva, kun on tehnyt suursiivouksen ja sitten kun ihmisiä tulee kylään, esitellä sitä, että tällaiselta meillä oikeasti näyttää :) Hyvä että olet parantunut.

Mari kirjoitti...

Hih, tulee tosiaan laitettua vain siistit kohdat... :) Totuus on yleensä aina toisenlainen... :D Hyvä postaus!

Tiina kirjoitti...

Hyvä idea laittaa, myös niitä hieman toisenlaisia kuvia ;)!!

keijukainen kirjoitti...

Tämä oli hauska! Meillä on ihan sama juttu, jos vain näkisitte mikä siivo ja sotku meillä varsinkin yläkerrassa lasten valtakunnassa asustaa...Tästä aiheesta täytyy todella tehdä itsekin postaus:)

Minna kirjoitti...

Hei ,hyvä idea laittaa välillä kuvia siitä miltä kodissa oikeasti näyttää. :)

Anna kirjoitti...

Mun tietääkseni pronssitinktuuraa käytettiin (ja käytetään varmaan edelleen) esimerkiksi veistosten patinoimiseen :)