tiistai 4. toukokuuta 2010

Photoshop Elements


Hankin itselleni uuden lelun: Photoshop Elements -kuvankäsittelyohjelman.
On muuten ihan riittävän monimutkainen:-) Parin tunnin epämääräisen pyörittelyn jälkeen ylläoleva kuva on kehittyneintä , mitä sain aikaan. Selkeästi homman nimi on se, että harjoittelun tulee olla systemaattista, jotta kaikki ominaisuudet tulee käytyä läpi.
Tilasin ohjelman Verkkokauppa.com -nettikaupasta ja totean vain, että tässä oli nopein ja selkein verkkokauppa ikinä. Tavaran kulkemisesta tuli sekä tekstiviestit että sähköpostit , joissa kaiken lisäksi oli vielä asiaa hoitavan henkilön nimi. Tein tilauksen sunnuntai-iltana ja ilmoitus postiin saapuneesta tavarasta tuli tänään jo ennen puoltapäivää.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

keijukainen kirjoitti...

Minä en osaisi tuota lelua varmana käyttää, jo Picasa tuottaa välillä ylivoimaisia esteitä, en ymmärrä puoliakaan siitäkään.
Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea kivaa saat aikaan!

Sivina kirjoitti...

Blogissani on tunnus sinulle! :)

Nenni kirjoitti...

Meillä se on ollut jo hyvän aikaa, mutta edelleenkään en osaa kuin pari perusjuttua; muuttaa mustavalkoiseksi ja rajata kuvaa.... ohjeitakaan ei tunnu mistään saavan? kerropas vinkkejä jos viisastut ohjelman kanssa.

Onnenkyynel kirjoitti...

Wau, olisipa kiva lelu tosiaan. Hauska kuva.

Taikku kirjoitti...

Minä olen "tapellut" kaksi iltaa Corelin kuvanmuokkausohjelmalla. Sekin ON vaikea. Mutta yrityksen ja erehdyksen kautta..