perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pikarililja
Hämeenlinnassa avattiin hiljattain Kodin Terra. Kävin katsomassa tarjonnan ja totesin, että mitään oleellista uutta siellä ei ollut, paitsi ehkä skräppäystarvikeosasto.
 Yllättävän moni tavara oli loppu, esimerkiksi monet kukkasipulit ja -mukulat. Erityisesti valkokukkaisten laatikot olivat tyhjiä.
Pari pikarililjaa ostin, kun olen monesti näitä halunnut kasvattaa ja harkinnut sipulien tilaamista. Minusta tuo ruudullinen kukka on niin erikoinen. Kaivoin varastoista myös vanhoilla kirjansivuilla päällystetyt ruukut, ja taustalla on viime yönä(!) väsäämäni kokonaan valkoinen pieni ilmoitustautu.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ompa kauniita kyllä,pitäisiköhän minunkin..Tuo yksi kuva on kuin taulu,kun kukat ovat tekemääsi ihanaa muistitaulua vasten!
Mukavaa viikonloppua...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita kukkia. Hienoja yötöitä sinulla!!

Aurinkoista viikonloppua!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kauniita kuvia. Kukka on ihanan värinen ja muistitaulu toimii varmasti koska katsehan luontaisesti kääntyy katsomaan kaunista :)

outi kirjoitti...

Pikarililjat ovat niin kauniita! Jokohan siellä on sulla kevättä rinnassa, kun jaksat yötä myöten askarrella? Hieno on taulu. Itselläkin on kehykset hakusessa. Sun blogisi on niin inspiroiva, että pitänee ruveta itsekkin touhuamaan. Jospa ei yötöinä vielä kuitenkaan..:)

Lisay kirjoitti...

Ihana kukka!
Minulle aivan uusi,en ole muistaakseni koskaan nahnyt.
Ja kukkaruukuistasi taidan varastaa idean???

Elsa kirjoitti...

Erikoinen kukka!

Yö onkin luovinta aikaa...

keijukainen kirjoitti...

Onpa kaunis lilja, ja sopii niin ihanasta noihin ruukkuihin. Hitsi, olen turhaan heitellyt rumia ruukkuja roskiin, kun olisin voinut päällystää ne noin kauniisti!!!

Marika kirjoitti...

Onpas jännä kukka, en oo ennen nähnytkään. Yöllä on hyvä työskennellä, hiljaista ja rauhallista, heh!

Minna kirjoitti...

Jännän näköinen lilja! Ruukut ovat myös hienot, pitäisiköhän itsekin kokeilla moisia..

SariW kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat !!! Kirjopikarililja on minun yksi suosikki. Se on jotenkin niin herkkä. Meillä se on lisääntynyt siemistä ja osa yksilöistä on valkokukallisia..., siis pihalla ; )
Mukavaa viikonloppua !

Kirsikka kirjoitti...

Onpa ihana kukka, ihan uusi tuttavuus minullekin. Ja kauniita kuvia..