sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Uusi lamppuKäväisin Helsingissä ja ihan Hesarin mainoksen perusteella menin ostamaan BoConcept -liikkestä tuollaisen mustan seinävalaisimen. Se osoittautui hieman pienemmäksi kuin olin kuvitellut, mutta hankinpa sen silti, koska halusin olohuoneen lukunurkkaukseen uuden valaisimen. Ikean jalkalamppu on ihan kivan näköinen, mutta ajan saatossa se on alkanut pahasti keikkua eikä enää pysynyt suorana ollenkaan.

Samalla reissulla poikkesin myös uudelleen avattuun Wanilla Roseen Nurmijärvellä. Siellähän oli kauppa täynnä kaikkea kivaa ja nyt myös sellaista vähän rouheampaa tavaraa, betonisia kynttilänjalkoja, peltipäällysteisiä pöytiä ja industrial-tyylisiä lamppuja. Olen oikein ilahtunut, kun kuulin, että kaupan valikoima tulee laajenemaankin juuri tähän suuntaan. Tällä kertaa tein vain pienet ostokset, pari vanhaa kirjekuorta, joista toisen  sävy on täsmälleen sama vaaleanvihreä kuin pienessä hyllyssäni.

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Mulla on sama havainto Ikean jalkalampuista. Muutenhan ne pelittävät ihan hyvin eli hintaansa nähden kelpo pelejä. Kiva kuulla Vanilla Rosesta. Vaikka pelkään, ettei taida nettikauppaa olla tulossa. Mukavaa pyhäpäivää!

Elsa kirjoitti...

Minustakin on kivaa että Riitta on laajentanut valikoimaansa tuohon rosoisempaan suuntaan.

Uudessa lampussasikin on sitä industry-tyyliä.

Jenni kirjoitti...

On hieno!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hieno lamppu!
Koskahan sitä pääsisi täältä periferiasta käymään siellä Wanilla Rosessa. Uskon, että on upea myymälä.

Leppoisaa sunnuntaita!