perjantai 27. marraskuuta 2009

Fontteja
Taas uusi maailma minulle: Netti on täynnä hienoja fontteja, joita voi ladata koneelleen ilmaiseksi. Tiedoston lataamisessa ei ollut ongelmaa, mutta hetken kesti ennen kuin tajusin, minne tiedosto pitää purkaa. ( Oikea vastaus on: Oma tietokone/C: -asema/ Windows/ Fonts).
Tämän jälkeen uudet fontit ovatkin sitten Wordissa helposti käytettävissä.
Luulenpa , että lisää tekstinsiirtoa kankaille on odotettavissa....
( Voisiko joko ystävällinen ja osaava ihminen kertoa, miten Word- ohjelmalla saa tekstin käännettyä peilikuvaksi. En ole tähän mennessä onnistunut sitä tekemään)
EDIT Kiitos neuvoista. Nyt osaan tekstin peilikuvaksi kääntämisen:-)


Posted by Picasa

9 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Ihania tekstejä! Wordista en tiedä, mutta kurssilla jolla olin käytettiin kuvan peilikuvaksi kääntämiseen Photoshopia.

anna kirjoitti...

kun tekstin kirjoittaa tekstikehykseen, niin sen pitäisi pystyä kääntämään wordissa. uusimmassa wordissa kohdassa tekstikehystyökalu-muotoile-kierrä. mistä muuten löysit noin hauskat fontit?

Geranium kirjoitti...

Ainakin onnistuu, jos kirjoitat tekstin WordArt :lla ja sitten WordArt Tools tabissä valitset Format > Arrange > Rotate > Flip Horizontal

Kokeilin samaa tekstikehyksessä, mutta ainkain minulla Textbox Tools puolella Flip Horizontal vaihtoehto ei ollut valittavissa.

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Kokeile myös josko tulostimen asetuksista löytyisi paperi-kohdasta t-shirt transfer, joka siis tarkoittaa tuota siirtokuvamateriaalia. Useimmat tulostimet kääntävät kuvan/tekstin automaattisesti peilikuvaksi jos tämä kyseinen paperi on valittuna.

Julia kirjoitti...

ihania :) itse olen tänään painiskellut saman asian kanssa mutta sitten ei auttanut muu kuin tyytyä vanhaan kunnon paint-piirustusohjelmaan. Ensin kopion teksin wordistä sinne ja käänsin sen paintissa peilikuvaksi ja sitten taas leikkasin ja kopion teksiä palasina wordiin. onnistui näköjään niinkin:)

Hattaramaa kirjoitti...

Eikös olekin valtava tuo fontti valikoima. Vanhalle tietokoneelle ahnehdin niitä niin paljon, että kone raasu meni vähän solmuun. Nykyaikaiset koneet onneksi jaksavat paljon paremin.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kauniit kiekura fontit olit löytänyt! Voi, kunpa ehtisin tänä vuonna tuonne messuille, teillä on varmaan siellä paljon kaikkea ihanaa, kuten aina!

Toinen Riikka kirjoitti...

Hei! Olen lukenut blogiasi reilun vuoden verran. Löysin tänne Kuopion Kansalaisopiston Tilda-kurssin kautta, kun opettaja esitteli meille Tilda-aiheisia ja -tyylisiä ompeluksia netistä.

Olet käyttänyt monissa askarteluissa ihania teksti- ja nuottipapereita ja kysyisinkin, että mistä ne ovat peräisin? Oletko löytänyt niitä valmiina askartelukaupoista vai tulostanut netistä vai mistä? Itselläni olisi hakusessa erityisesti kaunis nuottipaperi, jollaista käytit viime joulun askarteluissa.

♥ maaria kirjoitti...

Ihania fontteja.

...tuossa koukussa olen jo vuosia... ja nautin edelleen ;-)