lauantai 14. helmikuuta 2009

Uusi kamera

Nyt olen uuden kameran onnellinen omistaja.
Vuosia sitten minulla oli ensin ihan käsisäätöinen järjestelmäkamera, sitten automaattitarkenteinen. Sitä seurasi digipokkariaikaa kolme vuotta ja nyt on sitten tämä uusi Canon EOS 1000D .
Kannatti odottaa, hinnat ovat halventuneet aikalailla, joulunajastakin, jolloin olin jo menossa kamerakauppaan.Nyt olen sitten ottanut sekalaisen joukon kuvia, enkä malta olla laittamatta muutamaa tänne.
Olen tyytyväinen.

10 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Minäkin jo jouluksi meinasin tuon kameran ostaa, mukava kuulla että hinta tullut alas. Hienoja ja tarkkoja kuvia! Haluu kans :)

Elsa kirjoitti...

Samaisen kameran minäkin ostin viime vuoden joulukuussa, ja olen ollut erittäin tyytyväinen.

Hienoja otoksia olet ottanut!

Riikka T kirjoitti...

Hei!
Niin Elsa, silloin kysyinkin sinulta kameravalinnastasi ja sen perusteella päädyin itsekin tähän.

Piitis kirjoitti...

Hei vaan!
Minä sain joululahjaksi mieheltäni samaisen kameran. Olen todella tyytyväinen.
Antoisia kuvaushetkiä!
T. Piitis, valkoinen pioni

Hanna kirjoitti...

Hienoja kuvia! Olen miettinyt myös samaa kameraa ja taidan sen ostaa tulevana keväänä. En ole omaa blogia saanut vielä aloitettua (nykyinen kamerani on aika surkea..) Joten olen vaan ihaillut toisen kauniita blogeja. :)

Elsa kirjoitti...

Niin muistelinkin, Riikka! Ja nyt haluaisin hankkia telezoomin, niidenkin hinnat ovat tulleet alaspäin, ja Canonin sopii myös edullisempia toisenmerkkisiä telezoomeja (esim Tamron).

Minna kirjoitti...

Hyviä kuvia! Minulla on sama kamera ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Koko ajan oppii uusia kikkoja käytössä.

Omenankukka kirjoitti...

Kiva kuulla että kamera on hyvä. Pitänee käydä kaupassa katsomassa. Hienoja kuvia olet ottanut ! Tavoitteena on hankkia kamera nuorimmalle tyttärellemme - 15 v, koska kahdelle aikuisemmalle lapsellemme olemme hankkineet kaikki mahdolliset soittopelit mitä ovat tarvinneet siis viulut ja kitarat - nuorimmaista ei soitto kiinnosta vaan tykkää kovasti valokuvaamisesta...kiinnostavia kuvia jälleen odotellen !

Bullukat kirjoitti...

Oi, onpas ihania kuvia. Onnea vaan uuden kameran johdosta.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia! Sain juuri joululahjaksi digipokkarin, joten kehtaan käydä ostamassa järkkärikameran vasta parin vuoden päästä...

Iloa viikonloppuun!

-k