lauantai 7. helmikuuta 2009

Eteisen seinä

Meidän eteinen on hieman outo viritys.Se on ennemminkin syvennys sisänkäynnin vieressä. Siellä vallitsee yleensä kamala kaaos eikä siivoaminen ole innostanut yhtään. Syy on ollut tuo punainen seinä, joka viisi vuotta sitten oli mielestäni niiiin hieno. Viimeiset pari vuotta se on vain ärsyttänyt, mutta nyt siitä tuli loppu ja seinä muuttui valkoiseksi.Eteinen ei tule koskaan oikeassa elämässä olemaan näin tyhjä ....ja tuolta takaseinältä häipyy nuo tapettivuosikerrat. Haluaisin sinne valkoisen lauta/paneeliseinän. Saas nähdä, saanko ja koska. Ikean kaapin tilalle sais myös ilmestyä jotain kivempaa.
Ja aikanaan samalle seinälle pääsee myös tämä vanha naulakko, joka vaatii vielä hieman käsittelyä. Nyt se on sentään kaivettu autotallista romujen alta taas esille.

4 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Olen sanonut usein, ja sanon vastakin että valkoisella värillä näkymä muuttui parempaan suuntaan, ehdottomasti.

Naulakkosi on aarre, joka sietää päästä esille!

Tilu kirjoitti...

No, juu pitää olla Elsan kanssa samaa mieltä, näkymä muuttui paljon raikkaammaksi. Maalaamalla näitä muotihittejä onneksi saa helpolla muutettua. Homma onkin jo hankalampaa jos kyseessä olisi laatoitus tai keittiön kaapit joiden väriin olisi kyllästynyt. Mukavaa sunnuntaita.

PikkuBertta kirjoitti...

Yhdyn kyllä edellisten kommenteihin.Eteinen tuli heti paljon valoisammaksi ja aivan ihana tuo penkki.Voi kun meidänkin eteiseen sopisi penkki.Nämä pienet eteiset on monessa taloudessa ongelmana.

Naulakko on tosi ihana.Nopeasti vain seinälle.

Nina kirjoitti...

Kerrankin olen seinien valkoisiksi maalaamisen kannalla. Onneksi maalaaminen ei ole hankalaa, jos käy niin kehnosti, että väriin kyllästyy vuosien saatossa.

Täällä briteissä tuntuvat valkoiset seinät olevan harvassa, mikä on persoonallista sinänsä.