maanantai 16. helmikuuta 2009

Projekti: kaappiMeillä on keittiössä valkoinen astiakaappi. Pohjamaali siinä on ollut varmaan kohta vuoden, mutta vasta nyt se sai valkoisen pintamaalin. Vetimet puuttuu vielä.

kuva: Tine K Home

Tällainen lopputulos mielessäni ryhdyin alunperin maalaushommiin. Mietinkin nyt, vetäisisinkö vielä harmaan maalin valkoisen päälle ja ryhtyisin sitten hiontapuuhiin.


Alkuperäinen väri näyttää tältä, kun hioin sitä kokeeksi hieman esiin. Ei paha, vai mitä?


Mutta tämä on paha: Lähtökohtaisesti kaappi oli tällainen kirsikkapuun sävyinen ällötys, aikoinaan Askosta ostettu. Edelleen kuitenkin väriä likuunottamatta hyvä, tukeva ja käyttökelpoinen.
Mitenkähän muuten tuo kangaskaappi on noin sekaisin mennyt...??

8 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Onnistunut tuunaus. Lohduttavaa nähdä, että muillakin joskus kerääntyy noita kasoja.

Hannukka kirjoitti...

Kaunis on sinällään, enemmän luonnetta tulisi jatkotoimenpiteillä.

Elsa kirjoitti...

Samanlaisessa järjestyksessä ovat minun kaappini, onneksi kaapin oven saa kiinni ;))

Kaunis kaappisi valkoisena, sen ilme puhdistui ja raikaistui, näyttää ihan toisenlaiselta kaapilta. Valkoisella värillä on kumma vaikutus.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kaksi samanlaista kaappia olkkarissa, olen miettinyt maalaamista, ajatellut ettei onnistu, mutta näköjään. Mukava kun muillakin on kaapit sekasin heh....!

Kirsi kirjoitti...

Sisältö näyttää minun vaatekapiltani!
Kaappi on hieno valkoisenakin, mutta saattaisi olla myös upea harmaana ja hiottuna.

Kirsi

Omenankukka kirjoitti...

Kaappi näyttää ihan erinäköiseltä valkoisena. Onnistunut valinta. kaapin järjestys näyttää elämän selaiselta! juuri sellaista mitä elämme ajessa ei liian tiptop!

Heli kirjoitti...

Kaunis kaapista tulee joka tapauksessa kokovalkoisenakin. Mutta eipä ole hassumpi tuokaan, joka on sisältä valkoinen ja päältä harmaa.

kati kirjoitti...

Ehdottomasti hyvältä näyttää jo nyt kun kirsikan sävy on poistunut ja valkoinen tullut tilalle, mutta kieltämättä tuo harmaakin olisi tosi viehättävä.