maanantai 10. tammikuuta 2011

Ideoita kaivataan...
Turkoosi penkki siirtyi olohuoneen ikkunan alle joulukuusen tieltä, ja tähän se saa jäädäkin, tämä on sille parempi paikka kuin vanha.
Vein vanhat nupilliset lasikuvut kirpparille ja ostin tilalle nupittoman. Autokupu minulla on ollut jo ennestään.
Nyt keksin käyttöä kaupan hintalapputelineelle. Siitähän tuli mainio lampunpidike.
Alimman kuvan vanha toimiston lankapuhelintelineen runko on ollut pöydässä kiinni jo puoli vuotta, mutta sille en ole keksinyt mitään järjellistä käyttöä. Niinpä esitän haasteen: Se joka keksii tälle nokkelimman käyttötarkoituksen, saa palkinnoksi jotain kivaa kokoelmistani! Siitä vaan kommentoimaan.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Jopas on kiva lamppuidea! :) Eikös puhelintelineestäkin saisi lampun aikaiseksi? Tai peilin?

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Onnistuskohan tosta koruteline, jotenkin noita reikiä apuna käyttäen, tuli vaan mieleen, kun olen itse sellaista vailla. T Riitta

Arja kirjoitti...

Hmm mietin että siihen voisi laittaa jonkun tukevan levyn kiinni ja siihen levytasoon voisi laittaa vaikka kirjan esille. Esim. keittiössä kirjatelineenä näppärä. Tälläinen tuli mieleen koska haluaisin keittiööni kirjatelineen. T.-Arja-

Anonyymi kirjoitti...

Toi penkki on aivan mielettömän ihana. Mullekin tuli vähän samanlainen idea mieleen kun Arjalla eli jos tohon jonkun memotaulun kiinnittäis missä voisi sitten pitää leivonta/ ruoka ohjetta tai vaikka ostoslistaa :-) kiva ja erikoinen kapistus jokatapauksessa on,en ois heti arvannu alkuperäistä käyttötarkoitusta...
T. Maarit

Anonyymi kirjoitti...

tai voishan tuohon kiinnittää vaikka jonkun metallikorin ja pistää yrttiä kasvamaan..joku alaspäin roikkuva kasvikin vois olla veikee :-)hauskan haasteen heitit. mielenkiinnolla odotan mitä kaikkia ideoita tänne tulee :-)
t.Maarit

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo teline miten tukevarakenteinen? Tuohon sais aika kätevästi näteillä henkareilla ripustettua seuraavan päivän työvaatteet odottamaan, ja miksei ihan sisustusmielessäkin nätin kukkamekon?

t.tiiu

outi kirjoitti...

Olisin ehdottanut lamppua, kohdevalaisinta. Se olisi tosi kätevä, kun saisi vedettyä. Mutta se meni jo, sitä ehdotettiin. Epätoivoissani yritän toista. Jos se on kantanut tukevan lankapuhelimen, sen kantaisi varmasti myös läppärin tai jonkin muun koneen, jota tarvitsisi tiheään. Olisi helppo vetää esiin ja taas rullata se syrjemmälle, kun käyttöä ei ole. Silitysraudan pidike intohimoiselle ompelijalle?

The Serendipity kirjoitti...

Tykkää todella noista lasikuvuista! :)

Duse Pasteller kirjoitti...

Supernice pictures! I especially like the second and third! Cool!:)
Have a nice week!:)

Janni
Duse Pasteller

Jonna kirjoitti...

Minulle tuli kanssa mieleen jonkun kasvin ripustaminen tai kasvattaminen tuota puhelintelinettä apunakäyttäen.

~ode~ kirjoitti...

KELLONPIDIKE!

Löytyisikö teiltä sellainen vanhahtava, iso, tukevarakenteinen seinäkello. Härveli kiinni seinään tai kattoon tai työpöytään ja kello topakoilla muttereilla kiinni härveliin.

Olisi aika päheen näköinen esimerkiksi teinin mustavalkoiseksi sisustetussa makuuhuoneessa "sairaalasängyn" luona. Haitarihärvelin voisi vetää esiin jotenkin vinksalleen, jotta kelloa voisi kurkistaa halutessaan vaikka pää kallellaan niin, että saisi nukkua "vielä ihan pikkusen". :D