perjantai 12. marraskuuta 2010

Kotona ja töissä

 

 

 

Järjestelin taas vanhoja tavaroita uusiin järjestyksiin.
Raahasin terassilta ison puutarhatarvikelaatikon olohuoneeseen ja siitä tuli hylly lehtikokoelmalle ja sisustuskirjoille, joka tähän saakka olleet  hajasijoitettuna pitkin huushollia.
Posted by Picasa

Askartelu-, myyjäis- ja bloggausharrastukset  ovat hyvää vastapainoa työlleni, josta voi lukea lisää allaolevasta Hämeen Sanomien artikkelista. Klikkaa kuva isommaksi , jotta teksti näkyy.


6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oli kyllä niin ajankohtainen tuo artikkeli meidän perheelle! Esikoista täällä vuoden verran tuloksetta yritetty, ikää 29 vee. Pitänee olla kohtapuoliin terveyskeskukseen yhteydessä..

Hurmioitunut kirjoitti...

Voi miten kiva tuo laatikoista kasattu lehtihylly! Taidanpa joskus piipahtaa mummolan kellarissa tutkimassa tuollaisia laatikoita :) Mukavaa viikonvaihetta :)

bellagio kirjoitti...

Todella arvokasta työtä. Omakohtaisesti olen seurannut läheisteni tapausta joka päättyi onnellisesti, kun nelikymppinen äiti synnytti terveen koeputkilapsen. Maailman odotetuin ja rakastetuin lapsi.:)

riihelmi kirjoitti...

Kiitos Riikka! Piti pistää tuo juttu naamakirjaan kun kävin taas viikolla vähän kuumana ;)
Oikeesti piti pitkästä aikaa tulla katsomaan (ja kadehtimaan) mitä kaikkee ihanaa oot tehnyt!!! Rentouttavaa viikonloppua...

Enni Remes kirjoitti...

Teet todella tärkeää työtä, arvostan paljon, varsinkin kun itselläkään ei tunnu raskaaksi tuleminen onnistuvan ihan ongelmitta :/ Näiden asioiden kanssa painii nykyään niin moni!

Anna kirjoitti...

Kuten jo aiemmissa kommenteissa on sanottu, työsi on tärkeää. Meillä ihmelapsi tuhisee sängyssä, pitkään häntä toivottiin ja monenmoisten mutkien jälkeen hän on täällä. Varmasti työssäsi on joka päivä rankkoja juttuja, mutta se että saakin lopulta oman lapsen on niin uskomaton juttu, että en voi kuin kiittää kaikkia meitä hoitaneita.