torstai 10. kesäkuuta 2010

Vihdoinkin!
Vihdoinkin meillä on asiallinen jääkaappi! Kukaan ei voi edes syyttää tuhluusta, sillä edellinen jääkaappi oli talon alkuperäinen, vuodelta 1987. Toivotaan tälle yksilölle yhtä pitkää ikää. Tarkemmin kun mietin niin tätä ennen en ole koskaan jääkaappia ostanutkaan.
Ja kun jääkaappi on kalliimmasta päästä, voi jossain muualla säästää ; telkkaritaso on Ikeasta. Toinen kaapinovi jätettiin pois, jotta on helpompi käyttää DVD-soitinta.
Tänään on ollut lomapäivä ja tein askarteluhommia ulkona, mm. viimeistelin myyntiin menevät tarjottimet numeroilla ja vaihdoin vanhaan tuolin istuimeen vaihteeksi uuden kankaan.
Edellisen hellejakson aikaan vetäisin terassin pintaan tummanharmaan kuultavan öljyn. On kyllä paljon parempi kuin aikaisempi pelkkä öljytty kulahtanut kestopuu. Ja erityisesti väri on paljon parempi kuin se iänikuinen ruskea , jota näkee joka toisessa terassissa.
Posted by Picasa

8 kommenttia:

outi kirjoitti...

Tarvitsisin just tuollaista harmaata öljyä. Olen aika ihastunut vanhan terassini sävyyn, joka on sellainen hoitamattoman puun harmaa. Öljysin toisaalla ruskealla pari kesää sitten ja kaduin heti. Tuota on saatava. Löytyykö helposti marsimalla rautakauppaan vai onko tämä jotain ultrauutta harvinaisuutta? Ja jääkaappisi on tietysti hyvä ostos.

Merja K kirjoitti...

Tuo jääkaappi on namu. Harmittaa, että en hiffannut hankkia sellaista Unelman remontin yhteydessä :(

Anonyymi kirjoitti...

Oi onnea! Tuo on kyllä jääkaappien aatelia, muutamalla ystävällä aina ihastelen. Ja samainen säästö tv-taso löytyy myös täältä, yllättävän paljon tavaraa nielee sisäänsä, siitä kiitos (sekä hinnasta tietty).

Anonyymi kirjoitti...

Onpa namu tuo jääkaappi.
Miten tuo pakastin osa onko tilava mielestäsi. Minä ehkä ostaisin punaisen tai mustan.
Harmaa terassinlattia näytti myös hyvältä.Viikonloppuja,vaikkakin kai sateista. t Riitta

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ihana jääkaappi! Smegistä haaveillut minäkin jo pitkään...

Taikku kirjoitti...

Smegin jääkaappi on ihana. Meillä on sellaiset tavis kaapit.

Anonyymi kirjoitti...

Kerropa HETI, että mistä löysit tuolikankaan. Olen metsästänyt kyseistä kangasta ympäri etelä-suomea huonolla tuloksella ja ÄLÄ sano, että kirpparilta tai ollut kaapissa monta vuotta, PLIIS!

Riikka T kirjoitti...

Hei!
Kiitos kommenteista.
OUti: ihan rautakauppatavaraa, Tikkurilan muistaakseni, kuultava puuöljy tai jotain vastaavaa.
Anonyymi: Kangas on Helsingistä Les Tissus Colbert-liikkestä. Heillä oli useita vastavia valikoimissa.