tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kattovalo
Tein olohuoneessa pientä uudelleenjärjestelyä ja katse osui taas kerran huoneen katossa oleviin pistorasioihin.
En tarkkaan tiedä , miksi ne siellä ovat. Nyt päätin testata, tuleeko niihin ylipäätään virtaa ollenkaan, ja kyllä tulee ja niille on jopa oma seinäkatkaisin. Täytyykin alkaa katsella valaisimia.... muutama idea on jo mielessä. Ainakin siinä valaisimessa pitää olla hieno johto.
Nyt on koekäytössä Ikean nipsuvalaisin, joka on kyllä näppärä ja hyvän näköinenkin.
Puujunan spreijasin valkoiseksi ja siitä tuli niin hieno, etten siitä ehkä vielä luovukaan vähään aikaan.
Valkoiset alppiruusut kukkivat parhaillaan.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisko pistorasiat jouluvaloja varten kun ovat noin lähellä ikkunoita ja kumpaankin ikkunaan sais valot?

miolann kirjoitti...

Meilläkin on makuuhuoneessa, ihan keskellä kattoa pistorasia. Kyllä ollaan mietitty ja naurettu että mitähän härveliä varten se on. Ei ole vielä oikeaa vastausta löytynyt...

SariW kirjoitti...

Valkeat alppiruusut ovatkin ihania : ) Meillä on yksi punertava. Hankkisin heti vaaleita, jos niille vain olisi sopiva paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä laitettiin jo talon raknneusvaiheessa kaikkien ikknoitten päälle kattoon pistorasiat. Mua on aina harmittanut kun on paljon ihania jouluvaloja mitkä pitää laittaa roikkumaan ja sitten se johto roikkuu epämääräsesti siellä jossain ikkunan sivulla. Nyt ne johdot sai tosi kivasti suoraan kattopistorasiaan. Ja meiön ylifiksu sähkömies laitto ne pistorasiat toimimaan vielä valokatkasijoillakin. Eli siis kattolampun valokatkaisijan vieressä on sitten omat katkaisijat näille kattopistorasioille.

Suosittelen muuten kaikille rakentajille tätä!

-anelia-