tiistai 15. joulukuuta 2009

Piparitalo ja keittiöasiaa


Tänään tehtiin piparitalo. Piparitalon tekeminen ei ole mikään kevyt tai helppo projekti, meiltä siihen meni neljä tuntia. Käytettiin tietenkin valmista taikinaa ja ohje otettiin jostain netistä, muistaakseni flora.fi -sivustolta.
Alemmassa kuvassa meidän keittiö sellaisena kun se sattuu juuri nyt olemaan. Talomme on rakennettu 80-luvulla. Keittiöremonttia teimme tänne muutettuamme sen verran, että muovimaton tilalle laitettiin valkoinen lankkujäljitelmälaminaatti. Olen valintaan tyytyväinen. Se on kivan näköinen ja on kestänyt elämää hyvin. Keittiön kaappeja emme lähteneet vaihtamaan ollenkaan, paitsi purimme pari huonosti toimivaa laatikostoa pois ja niiden tilalle laitettiin mustaoviset Ikeakaapit. Kaappien välitilan kaakelit vaihdettiin harmaisiin mosaiikkilaattoihin , jotka olivat niin in muutaman vuosi sitten. Kuinka monella muulla on samanlaiset? Sittemmin ajat ovat muuttuneet ja jos nyt olisin laatoituspuuhissa, laittaisin valkoista niin kuin monet muutkin... Mielenkiinnolla odotan mikä on kaakelimuoti viiden vuoden kuluttua.
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Louise kirjoitti...

Olet aivan oikeassa, piparitalon tekeminen vie aikaa...mellä kesti yhtä kauan kuin teillä. olet koristallut talon hienosti ja kuisti on mun mielestä kiva!

Vekarus kirjoitti...

Upea piparitalo!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo! Mulla on vielä tekemättä, kohta alkaa olla kiire sen kanssa ;)

Ainosofia kirjoitti...

Onnittelut rakennusmestarille piparkakkutalosta.
Minulla se taitaa jäädä tekemättä.

Meillä on mosaiikkilaatat keittiössä. Ja saa vielä luvan ollakkin toistaiseksi ;)

Krista kirjoitti...

Hieno piparkakkutalo! Keittiöremontti on iso urakka, teitte fiksusti kun remontoitte vaan tarpeellisen!

Niinu kirjoitti...

Meillä on harmaita lasisia mosaiikkilaattoja...rintamamiestalomme,jota oli remontoitu niin 70-kuin 80-luvullakin sai tyytyä "kevennettyyn" keittiöremonttiin eli välitilan laatoitus, kaappien kahvat ja parit ylimääräiset kaapit vaihdettiin/otettiin pois...niin,ja kaikki koneet vaihdettiin vuoden sisällä sattuneesta syystä(astianpesukone ja jääkaappi oli liian pieniä,muut hajosi!).
Teitin keittiö on ihanan avara!