sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Sitä sun tätä
Viime talvena jo valoin kynttilöitä kahvikuppeihin. Nyt sitten tein betonivalukynttilänjalkoja.
Mustavalkoisia korttiprinttejä ompelin pitsinauhaan.
Posted by Picasa

8 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiva kun satuit tulemaan blogiini, sillä enpä tunne montaakaan ihmistä, jotka ovat talossa aikanaan käyneet. Ostin sen v.2003 ja nyt vasta sain puretuksi. Pellava on lempimateriaalini, joten sitä varmaan tulee Runotaloonikin sitten aikanaan. Ihanat nuo vanhat kuvat!

Unknown kirjoitti...

Kaunista!!!

Tilu kirjoitti...

Sinulla tuo idealähde pulppuaa runsaasti. Taas hienoja töitä.

Nenni kirjoitti...

Mitenkä noita kahvikuppikynttilöitä oikein tehdään? Ovat ihana näköiset ja olisivat kivoja pikku joululahjoja! Kahvikuppeja olisi kyllin varastossa!

Riikka T kirjoitti...

Hei ja kiitos kommenteista.
Zenniver: Kynttilään tarvittavaa parafiinia ja steariinia saa askartelukaupoista. Nyt en muista misä suhteessa kumpaakin laitettiin, mutta varmaan netistä jostain löytyy ohje .Sulatetaan kattilassa vesihauteessa. Sydänlankaa tarvitsen myös. lanja roikkumaan kekelle kuppia jonkin tikun varaan ja sitten vain kaadetaan sula kynttilämassa kuppiin. Annetaan jäähtyä. Se painuu kuopalle, joten valetaan vielä ohut toinen kerros.

Anonyymi kirjoitti...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea; kauniit! Kuten koko blogisi.

Muistan joskus lukeneeni jostakin "mikälie öljykannusta" ;P täällä blogissasi; en nyt vain löytänyt sitä vaikka monta kuukautta takaisin päin lueskelinkin - taas.
Olisin vain kysynyt mistä sellaisen löysit ja mitähän sellainen maksaa..?
Unna

Riikka T kirjoitti...

Hei Unna! Öljykannu on jostain kirpparilta, en muista mistä. Hinta varmaan jotain 10 e...Eipä varmaan ollut paljon apua tästä vastauksesta.