lauantai 5. syyskuuta 2009

LestitArmyshopista ostin myös kenkälestejä, kun niin halvalla sai.
En ole ihan vakuuttunut, onko tämä lestien tuunaus hyvä juttu.
Kuuluuko tämä samaan sarjaan kuin yhtäkkinen into vanhojen luistinten ripustamiseen näytille viime talvena sen jälkeen, kun niitä oli esitelty eräässä sisustuskirjassa...?Anyway, maalit päällensä saatuaan nämä alkoivat muistuttaa miesten juhlakenkiä ja iltamyöhään piti vielä kokeilla tehdä nuo tekstit; party time ja let´s dance.
Matta spraymaali muistuttaa liitutaulumaalia, ainakin siihen on helppo kirjoittaa liidulla. Tasaisen jäljen saa , kun ruiskuttaa monta ohutta kerrosta.

Lopuksi kuva puutarhasta. Kärsimyskukka on kasvattanut pitkät köynnösvarret ja kukkinut koko kesän. Yritän talvettaa sen kellarissa.

Posted by Picasa

9 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Hienoja lestejä, noistahan voisi tehdä vaikka mitä jos päästää mielikuvituksen valloilleen. Voisivat olla hauskat tuolinjalkojen koristeena jos niihin loveasi tuolinjalalle neliskulmaisen kolon. Nuo tekstit ovat myös kivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot on tosiaan lestit. Niistä voisi myös ovi stoppereita tehdä... just a idea! Mistä olet sapluunat ostanut? Itse en ole pitkän etsiskelyn jälkeen hyviä löytänyt.

Lissu kirjoitti...

Mielikuvitus ei tunne rajoja. Kärsimyskukat ovat kauniita.

Sari kirjoitti...

Kiva idea nuo lestit, jotka maalattu ja tekstit lisätty!

Krista kirjoitti...

Tosi kiva idea! Söpöt!

Ulpukka kirjoitti...

Jälleen hauskat löydöt. Eräässä porvoolaisessa liikkeessä oli vanhoihin lesteihin pantu kynttilä (kuusenkynttilä kokoa). Niissä taitaa olla reikäkin kynttilälle valmiina ja voihan sitä suurentaa. Mun mielestä näyttivät hauskoilta, mutta mies kauhisteli jälleen kerran paloturvallisuutta...

Anonyymi kirjoitti...

Kärsimyskukka talvehtii hyvin viileässä, valoisassa paikassa. Mulla taitaa olla sama yksilö jo neljättä tai viidettä kesää menossa. Yhtenä kesänä teki jopa niitä säälittävän näköisiä ryttyisiä hedelmiään. T:Katri

Pikkusisko kirjoitti...

Ei tuo huonolta tuunausidealta näytä. Ja nuo edellsien postauksen peltilaatikot ovat tosi kivoja!

Annukka kirjoitti...

Minunkin mielestä näyttävät hauskoilta! Käyttäisin ehkä juuri ovistopperina, meillä on talossa vanha väliovi ulko-oven jälkeen joka on aina auki ja siihen olen suunnitellut tekeväni ovistopperin. Tosin ehkä kangasversion jonne hiekkaa sisälle tmv. Luulen että koirat kiinnostuisivat liikaa noista lesteistä :)

Saako utelias kysyä miten yleensä teet nuo tekstit erilaisiin pintoihin? Leimasimella ja jollain värillä?