maanantai 13. heinäkuuta 2009

Parvekeen tuoli- jälkeen ja ennen

Parvekeella on ollut jo toissasyksystä lähtien pari ohjaajantuolia, joissa oli rumat mustavalkoiset päälliset.
Ne ovat olleet vähällä käytöllä-niin kuin koko parveke, joka on mielestäni täysi turhake omakotitalossa, jossa on pihakin. Pieni ranskalainen parveke tuuletusta varten olisi aivan riittävä.-
No joka tapauksessa eilen sitten ompelin tuoleihin uudet luonnonvalkoiset päälliset ja johan alkoi näyttää paremmalta. Tuo systeemi, jolla istuinosa kiinnitetään, on aika nokkela viritys. Mitään niittejä tai nauloja ei tarvita. Kankaaseen ommellaan kuja , johon pujotetaan puutikku ja koko homma työnnetään istuinosan uraan.
Mallailin tuolien päälle erilaisia tekstejä... taidanpa kuitenkin jättää ne painamatta.


Tältä se näytti alunperin...

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

wau mikä muutos!Kaunis on!
/Sanna

kati kirjoitti...

Tulipas kauniit ohjaajantuolit! Ja olen kyllä samaa mieltä tuosta parvekkeen käytöstä omakotitalossa, tai ainakin meillä siellä ei olla kuin silloin kun petivaatteet ovat tuuletuksessa.

Sari. kirjoitti...

Upea!

Niina K kirjoitti...

Ranskalainen parveke oli minullakin talolla haaveena ja suunniteltuna makuuhuoneeseen .Pariovet ja metallinen valkoinen kaari-suoja. Aikaisemmassa blogissani joskus siitä kuvan piirsinkin. Tuolin muutos on kaunis!!

Lisay kirjoitti...

Minullakin on pari tuollaista ohjaajantuolia varastossa kankaat repaleina.Jos sais aikaiseksi maalata ja vaihtaa kankaat.
Hienot tuli!

Missfrida kirjoitti...

Onnistunut ja tyylikäs lopputulos!