lauantai 2. toukokuuta 2009

Pariisi, osa1

Kotiin palattu. Pariisissa oli ihana kesä jo. Ei välttämättä lämmintä ja aurinkoa koko ajan, mutta niin vihreää. Kiersin monta puistoa ja ihastelin kukkivia puita jokapuolella.

Hotel Eldoradon valitsin majapaikaksi Liivian talossa-blogissa taannoin kerrotun vinkin perusteella. Kiitos vain! Hotelli oli pieni , kiva ja persoonallinen. Seuraavalla keralla osaan jo varata nimenomaan tuon huoneen, joka on alimmassa kuvassa.8 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Ihanan romanttisen näköinen hotelli.
Ilahduin tutun kukkivan puun kuvasta, minulla kasvaa myös ruusuorapihlajapuu pihalla,
kesäkuun alussa se yleensä kukkii meillä. Pariisin kevät on siis kuukauden omaamme edellä.

Elsa kirjoitti...

Onpa ihanaisia kuvia! Ihan mieleni tekevi Pariisiin, se Pariisin kevät ei ole turhaa tunnettu. Jään odottelemaan osaa kaksi.

Terkuin,
Elsa

Piia kirjoitti...

Oi ja voi miten kaunista, haluan myös tuonne...San Franciscon jälkeen Pariisi on kaunein kaupunki missä olen käynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvista.Toivottavasti nautit matkastasi, kaunista sielä ainakin näytti olevan. Olitko ihan omatoimimatkalla, vai jonkun matkatoimiston järjestämällä. Miten ensikertalaisen Pariisin matkaajan kannattaisi matkustaa.Jos sitten viimestään parinvuoden päästä pääsisi kyselee Riitta, blogiton

SariW kirjoitti...

Oih miten ihania kuvia. Nuo kukkivat puut ovat niin kauniita.

Kirsi kirjoitti...

Upeita kuvia, tahtoo Pariisiin!

Mukavaa viikonloppua!

Kirsi

Riikka T kirjoitti...

Hei ja kiitos kommenteista.
Piia: minäkin tykkäsin San Franciscosta, aikaa on tosin jo kolunut 20 vuotta, kun siellä olin. En osaa päättää kumpiko on bvaikuttavampi, Golden Gate-silta vai Eiffel-torni.
Riitta: Olin omatoimimatkalla. Jos olet matkustellut omatoimisesti muualla, voit ihan hyvin mennä Pariisiinkin, jos taas et, ehkä pakettimatka on helpompi. Voit laittaa minulle sähköpostia ja kysellä tarkemmin, jos haluat, vastaan oikein mielelläni.

Marjukka kirjoitti...

Olen lähdössä Pariisiin kesäkuun puolivälissä ja kun suunniteltu majoitus peruuntui, piti heti googlata tuo hotelli ja se vaikuttikin oikein miellyttävältä.
Hoiditko varauksen suoraan hotellilta sähköpostilla? Silmiini ei Eldoradon sivuilla osunut mitään varaussysteemiä/tietoa asiasta ja nyt kovasti kiinnostaisi heidän huonetilanteensa :)