lauantai 18. huhtikuuta 2009

Tolix x 5

Lunastin tänään äidiltä ja siskoiltani saamallani lahjakortilla Tolix-jakkaran.
Jakkara on Anne´s Past and Present -liikkeestä. Kannoin sitä läpi ruuhkaisen Helsingin keskustan ja toin junalla kotiin. Ja heti piti päästä sovittelemaan sitä sinne tänne olohuoneessa ja keittiössä. Mielestäni se sopii hyvin yhteen ihan kaiken kanssa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta tuolista,eikös se ole ollut haaveenasi jo jonkun aikaa...Minä en tuolia diggaa, älä pahastu. Sopii kyllä sinulle niihin paikkoihin joihin sitä ole sovitellut, ja kunhan sinä pidät, sehän asiassa on tärkeintä, joten nauti ja ole onnellinen tuolistasi kevätterveisin Riitta

Elsa kirjoitti...

Tuoli minun makuuni - ehdottomasti - ja haaveissani on valkoinen vähän korkeampi jakkara. Ehkä piankin hankin sen. Kaunis yksilö Sinun! Juu-u!

Riikka T kirjoitti...

Elsa: Kiirehdi, liikkessä ei ollut monia tuoleja enää jäljellä. Lisää tulee kesäkuun puolivälillä ja osa niistäkin on kuulemma jo varattu.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno jakkara! Tuollaiselle olisi käyttöä missä tahansa.

Minua kiinnostavat Tolix-tuolit, mutta en ole koskaan nähnyt livenä. Ovatkohan ne hyviä istua?

Sarppa kirjoitti...

Ihana! minunkin haaveena ois yksi tuollainen

Sunells kirjoitti...

Tykkään myös Tolix-tuoleista, haluaisin sellaiset valkoiset tai mustat selkänojalliset ruokapöydän kaveriksi... mistäköhän niitä löytyisi ostaa vaiko täytyykö turvautua nettiin... Asutaan Turussa.

Mukavaa sunnuntaita, aurinkoinen päivä tulossa:)

Riikka T kirjoitti...

Hei kaikki!
Tällä jakkaralla on hyvä istua:-)
Selkänojallinen tuoli on minusta hieman ongelmallinen, koska se noja on alhaalta kapea. Ei kovin leveä peppu mahdu. Matalammalla selkänovalla varustettu malli on ok.
Sitten vielä toinen asia, eli metalli on aika kylmä materiaali. Useissa kuvissahan tuolilla on jokin istuintyyny ja se on kyllä tarpeen.
Itse en tuosta syystä ottaisi keittiönpöydän ympärille jokapäiväiseen käyttöön, vaan yksittäisen tuolin eteiseen, niin kuin itse suunittelin tai sitten yöpäydäksi tai miksei työtuoliksikin.

Niina kirjoitti...

Tuo on aivan ihana!

Hanna kirjoitti...

Ihana! Tuollainen olisi meilläkin ihana joten haaveissa on.