sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Lasten vaatetuksesta

Tapahtui sellainen ihme, että laitoin nuorimmaisille vaatekerrat valmiiksi huomista tarhapäivää varten. Saa nähdä, kelpaako. Yleensä homma menee niin, että he itse menevät valitsemaan vaatteensa ja yhdistelmät ovat sen mukaiset. Tyypillisesti jonkinlaiset college/ trikoohousut ja
rämppäinen t-paita ja värit mitä sattuu.
Mutta kyllä heidän vaatteistaan kivojakin yhdistelmiä saa...Itse tykkään neutraaleista väreistä ja onneksi lapsetkin joskus suostuvat niitä päälleen pukemaan.
Täällä Hämeenlinnassa on aika huono tarjonta lasten vaatteista. Ketjujen ( H&M, Lindex; Kappahl, Nicky ja Nelly) lisäksi ei niin mitään. Nickyssä ja Nellyssä värien räikeys suorastaan käy päälle. Sinne menen vain, jos on pakko ostaa ulkovaatteista. Varmaan siirryn nettikauppojen asiakkaaksi, kunhan olen perehtynyt asiaan hieman tarkemmin.

4 kommenttia:

Nirppanokka kirjoitti...

Oi miten kivat vaatekokonaisuudet!

Käyhän kurkkaamassa myös Nirppanokan lastenvaateputiikkia tutkimusretkilläsi: www.nirppanokka.fi

Ihanaa kevättä! :)

Sunells kirjoitti...

Itse tykkään värikkäistä lastenvaatteista ja ilahduin, kun tänne Turkuunkin (vihdoinkin) avattiin Po.p.:)
Tukholman vuosina tuli sieltä aina osteltua kivoja sisä-ja ulkovaatteita lapsosille...

Aurinkoista viikkoa:)

Hattaramaa kirjoitti...

Ihanat saappaat tytöillä oli jalassa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, muistan kun omat lapset oli pieniä, oli niin ihana laittaa varsinkin tytöille kaikkea kaunista. Tosin toinen tytöistä halusi aina välttämättä pukeutua kuin isoveljet, ja yhden kerran olivat päättäneet leikata hänelle jopa poikatukan!!Se ei silloin naurattanut. Kauniita ovat sinun pikkutyttösi.