sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Petivaatteita


Jossain vaiheessa kyllästyin täysin niihin kuviollisiin pussilakanoihin, joita suomalainen tekstiiliteollisuus on tuottanut kai 70-luvulta lähtien ja joita on kaupat väärällään.
Paikallisen sisustuskaupan ikkunassa näin täydellisen kauniin , sinisillä ja valkoisilla lakanoilla pedatun sängyn. Lakanat olivat Lexingtonin ja hinta sen mukainen. En tosiaan ole valmis maksamaan pussilakanasta 140 E, joku raja.
Jonkin ajan päästä näin sitten nämä ihan vastaavat Hemtexissä ja ostin pois. Koska laatu on osoittaunut oikein hyväksi , meillä on nyt samat setit myös harmaana.


Nämä ovat varsin huolellisesti viimeistellyt. Napitkin on jotain pehmomateriaalia, joka kestäis mankelin, jos sellaisen omistaisi.

Joskus on kylläkin ihan sama miten sängyn petaa kun lapset tykkää peuhata siellä, emmekä ole sitä(kään) kieltäneet.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kauniita ovat yksivärisetkin petivaatteet!

Edellisessä postauksessasi kerroit myyjäisiin tulevasta pikku taulusta. Missä ja milloin ko. myyjäiset ovat?

Mukavaa viikkoa!

tinttarus kirjoitti...

AH! Ihanaa, että löytyy muitakin mankelittomia :)
Nätit ovat ja Hemtexissä hintakin kohdillaan. Ovatko ihan semmoiset mukavanpehmoiset?? Itse olin jo kerran ostamassa, mutten sitten kuitenkaan ottanut, vaan kiltisti pulitin hirmusumman Marimekon lakanoista...

Riikka T kirjoitti...

Hemtexin lakanat ovat sellaista ohutta, mutta tiivistä iholla hyväntuntuista laadukasta puuvillaa.Siis ainakin nämä Living- sarjan tuotteet.

Heini kirjoitti...

Ihana tuo vika kappale, tuo vanhempien sänky tuntuu olevan lapsille se kaikkein hauskin riehumispaikka! :D huomattu ollaan! ensin koitettiin sitä vähän rajoittaa ja kieltää, mutta niin vastustamaton se tuntuu olevan, että lupa on nyttemmin tullut.. kunhan ei ihan hillittömäksi se pomppiminen äidy ;)

kauniita ja harmonisia yksiväriset petivaatteet! tykkään kovasti. Vaikka kaikkein lähinnä sydäntä ovatkin vanhat pehmoset retroliinavaatteet.