perjantai 10. lokakuuta 2008

Nuppineuloja

Elämässä on silloin kaikki hyvin, kun voi olla iloinen siitä, että löytää kaupasta kauniita nuppineuloja.Nämä helmiäispäiset ovat kaikkein hienoimmat. Ei puhutata siitä , että nämä kiinalaisvalmisteiset neulat ovat aika kehnoja laadultaan.


Nämä taas ovat peräisin taannoiselta Amsterdamin matkalta. Ostin ne kaupasta, jossa oli hyllykaupalla myynnissä kaikenlaisia helmiä ja vain niitä


Ja sitten näitä. Osaisiko joku kertoa mitä nämä oikein ovat ja mihin tarkoitukseen . Neuloja nämä eivät ole, koska tuo lanka on hyvin helposti taipuvaa. Vanhoja nämä ovat, sanoi myyjä, mutta ei oikein ymmärtänyt kysymystäni käyttötarkoituksesta. Sanoi vain, että niistähän voi askarrella mitä vaan.

3 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Ihania kuvia blogisi täynnä!! Ja kiitos visiitistä omassani :)

Tulee muuten opiskeluaikani mieleen....käytin silloin Estee Lauderin tuoksua White Linen....voisikin ostaa taas PIIIIIItkästä aikaa.....

Elsa kirjoitti...

Vau, nuppineulat = oiva keräyskohde!

Junika kirjoitti...

Hemskutti miten MIELENKIINTOINEN postaus. Olen jonkin aikaa miettinyt miksi kaikki käsityötarvikkeet ovat niin RUMIA ja ankeita! Ihmettelin, eikö jostain vois löytä vaikka nättejä nuppineuloja. No ei ole löytynyt, ei... Teen postauksen aiheesta omaan blogiin jossain vaiheessa.

Ihania nuo helmiäisnuppineulat...