tiistai 10. kesäkuuta 2008

Merihenkistä

En ole ihan varma tarvitsisinko tällaisia rantalippuja, mutta joku varmaan keksii näille käyttöä, koska niitä on myytävänä eräässä ruotsalaisessa nettikaupassa, jonka tuotteita tulee jäljenpänä lisää.
Seuraavat raikkaat kuvat ovat Anneco Designin sivuilta. Liike sijaitsee Naantalissa.
Tällaisia tekisi mieli kokeilla ommella itsekin.Nämä seuraavat ihastuttavat tyynyt ja laukut ovat Oscar Borgstömin mallistoa, ne on ommeltu vanhoista purjeista. Näitä ja myös Coastal Living tuotteita saa Villa Verandasta: www.villaveranda.net


Ja sitten merihenkistä sisustustavaraa ja valaisimia yllämainitusta ruotsalaisesta nettikaupasta: http://www.parcourrier.se/

Ja lopuksi kuvattuna pari teemaan sopivaa tyynyä omasta kodistani

4 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Nuo Oscar Borgströmin tuotteet on kyllä älyttömän ihania.. juuri laitoin tilaukseen tuollaisen medical bag'in.Noita Mainsail tuotteita ja coastal living'iä myy suomessa ainakin henk koht suosikki kauppani Villa veranda ja varmaan joku toinenkin kyllä =)

Riikka T kirjoitti...

Totta puhut:-)
Lisäsinkin nyt tekstiin linkin Villa Verandan nettikauppaan

Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia! :)
Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on jotain sinulle! :)

Terkuin, Riikka.

Magdalena Martin kirjoitti...

Please note that all pictures of Oscar Borgstöms collection in this "reportage" is taken by Magdalena Ahlberg, PAR COURRIER. If you borrow pictures from PAR COURRIER, please be so kind to correct write source material. 12 pictures total is from the webshop.

Kind regards
Magdalena Ahlberg
PAR COURRIER, Sweden
www.parcourrier.se