torstai 12. kesäkuuta 2008

Kaikkea kivaa...

Kaikki tämän postauksen kuvat otin eilen siskoni luona. Hänellä on meneillään valkoinen kausi, niin kuin monella muullakin... Talo on täynnä kivoja yksityiskohtia ja lisää ilmestyy koko ajan.


Kaiken voi aina maalata valkoiseksi. Tai ensin tummaksi , sitten vaaleaksi ja sitten hioa.

KirpparilöytöjäPienen pojan hylly

Hyllyjä löytyy joka huoneesta, myös suihkuhuoneesta... ja se on siis sisustushylly , eikä mikään shampoohylly. Siitä unohtui ottaa kuva, koska rauhallista hetkeä ei löytynyt, sillä kahden aikuisen ympärillä pyöri koko ajan viisi villiä serkusta.


Minä olen tehnyt tämän keittiön rullaverhon

Sohva on tietysti valkoinen. Se kuulemma vielä menettelee, mutta valkoisen nojatuolin suhteen on ehkä tehtävä myönnytys ja vaihdettava tilalle beige päällinen...sanoi siskoni, kahden pienen lapsen äiti. Hän onkin ensimmäinen, jolta kuulen tällaisen järkevän kommentin valkoisista istuimista lapsiperheessä:-)

Sitten vielä muutama kuva ulkoa

Tämä kakkuvuoka-amppeli on tosi kiva idea.

6 kommenttia:

titta kirjoitti...

Heippa! Kyllä oli niin kauniita kuvia etten meinannut tuolilla pysyä. Loistava idea tuo vuoka-amppeli:)
Titta

Miia kirjoitti...

Kauniita valkoisia tunnelmia siskosi kotona. Tuosta vaaleasta sohvasta lapsiperheessä olen kuitenkin hieman eri mieltä. Meillä on nyt ollut vuoden ajan valkoinen sohva, nojatuolit ja divaanisohvat eikä meidän parivuotias ole saanut mitään tuhoja aikaiseksi. Enkä ole hysteerisesti vahtinutkaan tytön touhuja. Sohvan ja divaanin päällä on täkki suojaamassa farkkuvärjäytymiltä. Muuten ei ole suojattu. Mutta tiedän pari vesseliä, jotka eivät ehkä olisi valkoiselle sohvalle yhtä armollisia ystäviä... ;)

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Onpas kaunista! Meilläkin on muuten valkoinen sohva irtopäällisillä, hyvin on toiminut lapsiperheessä, kun tahrat saa tosi helposti pois 60-asteessa. Ihanaa viikonloppua sinne!

Riikka T kirjoitti...

Kiitos kommenteista, ystävät!
Ja menestystä kaikille valkoisten sohvien kanssa:-) Ehkä joskus 10 vuoden kuluttua voisin hankkia meillekin sellaiset, kun nuorimmat lapset täyttää 15 v...

Riikka kirjoitti...

Hei ja kiva, kun jaksoit ottaa haasteen vastaan! :)
Tosi ihania kuvia siskoltasi, tuo kakkuvuoka-amppeli oli aivan huippu, täytyypä laittaa korvan taakse.
Ihanaa viikonloppua! :)

Terkuin, Riikka.

Heini kirjoitti...

Voi kuinka kaunista siskosi kotona! :) hurmaavan valkoista ja rauhallinen tunnelma.