keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Ikkunoita

Jokaisella itseään kunnioittavalla sisustajalla täytyy olla sisustusikkuna:-) Niin tietysti minullakin. Tämä ikkuna on lapsuudenkodistani.

Tämä on yksi kivoimmista ikkunavirityksistä, joita olen nettiä selatessa nähnyt. Kuvan alkuperää en muista.

Saksalaisrouva kertoo Country-lehdessä 10 / 07, että hänen keittiönsä kaappien ovet on tehty vanhoista ranskalaisista ikkunoista.

Tanskalaisen pikkukylppärin ikkuna-peili on hyvä idea. Piti oikein katsoa kahdesti, että siinä tosiaan on peili. Kuva on Bolig-lehdestä parin vuoden takaa.

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kivoja ikkunaideoita. Minulla kasa sellaisia odottamassa Unelman autotallissa. Haluaisin myös jonkinlaisen kaapin vanhasta ikkunanpokasta, mutta kun se tekijä puuttuu ;)

Hannis kirjoitti...

Hauska juttu, kun Suomessa nämä sisustusikkunat ovat olleet jo pidemmän aikaa ja lähes kaikkihan tietävät ne. Ja onhan noita tosiaan muuallakin, Ruotsissa, Tanskassa, Englannissa, Ranskassa jne.

Mulla täällä pari sisustusikkunaa. Tarjosin niitä kaverilleni, kun mietin etten lähde niitä roudaamaan Suomeen. Kaveri oli ihan äimänä, että mikä ihmeen ikkuna. Mihin sä noi pistät. Ei ollut kuulemma koskaan nähnyt tai kuullut sellaisesta. No, se on täällä sellaista.

Mutta luulen että tuon ainakin yhden ikkunani Suomeen, jos saan sen autoon pakattua.

terkuin Hannis

Hanna kirjoitti...

Ihania ikkunoita!!

Marja Kristiina kirjoitti...

Selailemassa kaunista blogiasi. Tuo 'ikkunaviritys' josta tykkäsit on minun, edelleen samanlaisena meidän makkarissa :-)